Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - ostrzeżenie przed stroną od sprzedaży coinsów

ArT1203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem opisać wam pewną sytuację związaną właśnie ze stroną fabrykacoins.pl, niby strona wydaję się być porządna oraz przedewszystkim wiarygodna, a jednak. "Dogadałem" się z nimi, że sprzedam im coinsy, było ich ok. 1 miliona. Zrobiłem to w poniedziałek i jeszcze tego samego dnia dostałem od nich wiadomość zwrotną, czy mogę im udostępnić konto. Nigdy wcześniej takich rzeczy nie robiłem ( sprzedaż/kupno coins ) więc się zgodziłem i udostępniłem to konto. We wtorek miało być juz wszystko gotowe, tak jak mnie zapewniali, jednak się przeliczyłem a oni sami tłumaczyli sie brakiem czasu.

W środę po raz pierwszy zalogowali się na moje konto i przelali 100k coins i więcej już nie ruszali. Już wtedy nie można się było z nimi skontaktować. Całą realizacja trwałą już 3 dni ( a jeszcze nie była skończona ) a zapewniali, że max czas oczekiwania to 24h. Na sam koniec, budzę się dzisiaj, czwartek rano mając nadzieję, że w końcu przelali coinsy i zapłacili - hasło do konta zostało zmienione. Tak po prostu 

Tak wiem, niby nie powinienem podawać passów, moja wina... Nie żałuje, tylko po prostu chce Was ostrzec przed tą stroną, bo to chyba jedna z największych tego typu stron w Polsce. 

Screeny z potwierdzeniem tego co napisałem będe mógł podesłac dopiero po nowym roku, bo laptopa zostawiłem w innym miejscu. 

Opublikowano

Mój kolega im też sprzedawał c*****y był z nimi kontakt ale po 2 tyg zapłacili 

Tylko, że on nie ma nawet dostępu do swojego konta z fifą.

Opublikowano

Konto to się w 5min odzyskuje, nie wiem tylko po co jak po takiej wymianie będzie zbanowane :) Robisz to z maila na którym było założone i mogą się cmoknąć

Opublikowano

Wchodzisz na maila i dajesz zapomniałem hasła, przesyłają Ci i masz. No chyba, że do poczty miałeś takie samo hasło jak do FIFY, no to wtedy już jest większy problem. :/

Opublikowano

Wchodzisz na maila i dajesz zapomniałem hasła, przesyłają Ci i masz. No chyba, że do poczty miałeś takie samo hasło jak do FIFY, no to wtedy już jest większy problem. :/

Ja bym na jego miejscu kupował nową FIFE, bo na 99% na niej jest już ban za trainerowanie, ale zawsze można spróbować.

Opublikowano

Konto oczywiście odzyskałem, z tym nie było najmniejszego problemu. Napisałem do nich, w odpowiedzi dostałem, że - podkreślam, że strasznie ciężko się było z tą osobą dogadać - tak wygląda u nich proces przelewaniu coins. Może i prawda, ale wcześniej nie zostałem poinformowany o tym, że będą mi zmieniać dane do konta. A dwa, że od momentu zmiany haseł na moim koncie minęło więcej niż 12h, a z nimi nie było żadnego kontaktu. Z konta znikneło plus minus 100k.

Opublikowano

Proces przelewania polega na tym, że czekają, aż ktoś kupi coinsy z ich strony i wtedy przelewają coinsy z Twojego konta. Ty dostaniesz bana( szanase 50%) a oni nie i wychodzą na czysto dlatego nie zgadzajcie się na takie przelewanie. Przelewanie tylko i wyłącznie na ich konto bez podawania haseł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...