Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy powinni mieć zakaz robienia serverów

lukasz54

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy polacy powinni mieć zakaz robienia serverów ?

• Tak
      17
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zauważyłem że większość (jak nie 99% ) to gówniane servery które nie sięgają pięt zagranicznych serverów, żeby długo nie szukać jak sprzedawanie baz, servery robione czysto pod kase itp. Nie rozumiem czemu taka chujnia siedzi w tym narodzie, abstrahując od serverów metin2 polak zawsze musi sie wyruchać na hajs czy na coś innego czy ktoś mi powie dlaczego tak jest ?  

Opublikowano

Za granicą też serwery są robione only is tylko że może trochę bardziej się nimi opiekują bo zależy im na stałym dochodzie, a w PL po pierwszej wypłacie leci się na Madagaskar i żyje jak król Albanii, później powrót do Polski i open nowy project

Opublikowano

Wszystko jest robione legalnie, za granicą fakt, sytuacja wygląda trochę lepiej.

Przestańcie się dawać j3b@c to i serwerów nie będzie, proste.

Opublikowano

Polacy, tak jak i inni zagraniczni właściciele prywatnych serwerów mają zakaz, więc w czym problem?

Opublikowano

Polacy, tak jak i inni zagraniczni właściciele prywatnych serwerów mają zakaz, więc w czym problem?

W jakim sensie zakaz? Że privy są nielegalne?

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Witam ostatnio zauważyłem że większość (jak nie 99% ) to gówniane servery które nie sięgają pięt zagranicznych serverów, żeby długo nie szukać jak sprzedawanie baz, servery robione czysto pod kase itp. Nie rozumiem czemu taka chujnia siedzi w tym narodzie, abstrahując od serverów metin2 polak zawsze musi sie wyruchać na hajs czy na coś innego czy ktoś mi powie dlaczego tak jest ?  

Racja co tu pisać wystarczy spojrzeć pierwszy lepszy przykład

https://www.de-ascaria2.net/ strona już rozpi.erdala

Nie wspominając o reklamie https://www.youtube.com/watch?v=a_aLA5djBuE

A nie przedstawienie serwera bieg po m1 i pokaz handlarzy!

Opublikowano

Stwórz serwer ktory będzię czymś potężnym, czymś dobrym proszę :/ Zainwestuje czas pieniądze wiedzę i stwórz coś dobrego, tylko w tobie nadzieja odbudowy dobrego imienia polskich serwerów!

zeby nie było off:

bo tak mają się sprawy ekonomiczne 

Opublikowano

Aktualnie serwery,  które są robione w Polsce to KOTLECIKI, reworki. Brakuje oryginalności, za co wzięła się Samia, ale to za dużo. Mam nadzieję,że w najbliższym czasie, ktoś zrozumie, że lepiej postawić dobry stabilny serwer, niżeli te pod HAJS tworzone teraz....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...