Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] L&A Profesjonalne studio - raczej nie.

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też miałem nieprzyjemności z Nim i również nie polecam. 

Jak wytrzymuje współpracę z Zielskiem a nie wytrzymałem z Leo to naprawdę... coś jest nie tak  :D 

Opublikowano

Też miałem nieprzyjemności z Nim i również nie polecam. 

Jak wytrzymuje współpracę z Zielskiem a nie wytrzymałem z Leo to naprawdę... coś jest nie tak   :D

I owszem jak Hool za tobą nie przepadam masz kur2 rację

Ja od siebie dodam że sprzedawał te same elementy i rendery kilku osobom na raz. 

Opublikowano

Terminów nie dotrzymuje, kiedyś też zamawiałem grafikę, otrzymał przelew, a grafika była z dużym opóźnieniem, może nie aż takim jak tu, ale opóźnienie to opóźnienie.

Jak ktoś się oferuje jako profesjonalny grafik i podaje termin wykonania prac, to się te pracę wykonuje :)

Opublikowano

A kiedy już pisałem, że to imbecyl, oszust i kaleka...

Moją prezentację też sprzedał innym osobom przecież ;D.

Opublikowano

Terminów nie dotrzymuje, kiedyś też zamawiałem grafikę, otrzymał przelew, a grafika była z dużym opóźnieniem, może nie aż takim jak tu, ale opóźnienie to opóźnienie.

Jak ktoś się oferuje jako profesjonalny grafik i podaje termin wykonania prac, to się te pracę wykonuje :)

Jak ktoś jest profesjonalny to nie siedzi na tym forum, ewentualnie zagląda od święta, jak  ja. Tadam!

Po mojej nieobecności widzę, że nic się nie zmieniło nadal stanowcza większość jest je***ymi idiotami.

0LsM05U.png

Opublikowano

Też zamawiałem u niego layout. Akurat jak duże opóźnienie było to już sam nie pamiętam, ale chyba z parę tygodni. Najlepsze jak potem dostałem layout, gdzie logo było w rozmiarach...150x75px ? Potem jak chciałem żeby zrobił większe logo to zrobił jakieś tam na odpierdziel.

Pozdrawiam, Kongo.

Opublikowano

Zamawiałem pełną grafikę. Zapłaciłem połowę przed.Niedługo później pisał,że projekt gotów.Po dosłaniu reszty hajsu prosiłem się o cokolwiek ~ 3 miesiące. Dostałem w końcu tło logowania,które nie dość,że było c*****o ułożone to koder musiał dorabiać do niego elementy.Co lepsze elementy byly poscalane więc było to b. ciężkie. Po ponad miesiącu dostałem wybór postaci/ select empire itd. co mnie rozwaliło wszystko było zrobione na jedno kopyto (to samo tło itd.).  Poprawki? Zapomnijcie.Prośba o zmianę nazwy to u niego 50zł i trzeba płacić za nowe logo.Pajac i tyle.

ps. prosząc go o zwrot hajsu twierdził,że nie może bo zlecenie zostało już rozpoczęte w momencie,gdy płaciłem drugą część.

Od dziś tylko @Mizun

Opublikowano

Również nie polecam, zamawiając grafike u niego musiałem czekać po kilka tygodnii w zależności od zlecenia, poprawek nie chciał wykonywać gdyż twierdził że nie napisałem mu jak grafika ma wyglądać, mam masę screenów z rozmów które wyglądają podobnie jak u Ciebie , jest na mieście, naprawia samochód, zawsze wymówek masa. Do tego po zamówieniu interface gry , widziałem na paru innych serwerach wykorzystane te same elementy grafiki.

Nie polecam !

Opublikowano

Tyle

attachicon.gifheh.PNG

@*****Hooltras

zły człowieku

Brałem przez rok czasu grafike do Pana Patryka, mam mase rozmów na gadu z ściemnianiem i wałkami od tego pana , sam miałem kiedyś założyć taki temat ale nie chciało mi się więc zmieniłem grafika.

Opublikowano

Tyle

attachicon.gifheh.PNG

@*****Hooltras

zły człowieku

Brałem przez rok czasu grafike do Pana Patryka, mam mase rozmów na gadu z ściemnianiem i wałkami od tego pana , sam miałem kiedyś założyć taki temat ale nie chciało mi się więc zmieniłem grafika.

The same here.Tylko w moim przypadku GG już mam usunięte z rozmowami,ale coś jeszcze sie pewnie zachowało.

Gość krzywy231
Opublikowano

Ja też nie polecam. Prace strasznie powtarzają się (tematyka i sposób wykonania)

Opublikowano

To w sumie nic nowego. ;)

Zlecenie zamawiane w kwietniu 2015 roku zostało oddane w sierpniu (nieskończone i dość słabej jakości) tego samego roku.

Już nie wspominając o próbie poprawy grafiki. :P

Opublikowano

Witam, na tym forum już nie przesiaduję. Fakt, macie racje moją winą było zaniedbanie zleceń M2. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś zażalenia to zapraszam na PW.

Z kilkoma wypowiadającymi się tutaj osobami w ogóle nie miałem przyjemności współpracować. A z większością posiadam również rozmowy z GG, 

Autor tematu, 1.5 tygodnia zapierał się dokonaniem przelewu, którego nie otrzymałem a dziwił się później że sam zostaje olewany. 

W ramach moich poślizgów jakie miałem i mam, mogę dodatkowo dla każdego wykonać grafikę wartości 100 PLN. Jeśli napisze w prywatnej wiadomości / lub inną formą kontaktu.

Nie jest to wybrnięcie z sytuacji tylko moja propozycja rozwiązania problemu. 

Autorowi dziękuję za udostępnianie prywatnych rozmów (wiąże się to z odpowiedzialnością karną) 

Art. 24. § 1.  Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. 
§ 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.

§ 3. Przepisy powyższe nie uchybiają uprawnieniom przewidzianym w innych przepisach, w szczególności w prawie autorskim oraz w prawie wynalazczym.

ORAZ

art. 23 kc
Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

A WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH SERDECZNIE PRZEPRASZAM I JEDYNE CO MOGĘ POWIEDZIEĆ, TO BŁĘDY NAPRAWIĘ W SPOSÓB REKOMPENSUJĄCY  WARTOŚCIĄ 100PLN PO KONTAKCIE NA PRYWATNYCH WIADOMOŚCIACH / GG 
Więcej moich postów w tym temacie nie będzie, ponieważ jest to bez sensu. Swoją opinię w sprawie zawarłem.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Witam, na tym forum już nie przesiaduję. Fakt, macie racje moją winą było zaniedbanie zleceń M2. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś zażalenia to zapraszam na PW.

Z kilkoma wypowiadającymi się tutaj osobami w ogóle nie miałem przyjemności współpracować. A z większością posiadam również rozmowy z GG, 

Autor tematu, 1.5 tygodnia zapierał się dokonaniem przelewu, którego nie otrzymałem a dziwił się później że sam zostaje olewany. 

W ramach moich poślizgów jakie miałem i mam, mogę dodatkowo dla każdego wykonać grafikę wartości 100 PLN. Jeśli napisze w prywatnej wiadomości / lub inną formą kontaktu.

Nie jest to wybrnięcie z sytuacji tylko moja propozycja rozwiązania problemu. 

Autorowi dziękuję za udostępnianie prywatnych rozmów (wiąże się to z odpowiedzialnością karną) 

Art. 24. § 1.  Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. 

§ 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.

§ 3. Przepisy powyższe nie uchybiają uprawnieniom przewidzianym w innych przepisach, w szczególności w prawie autorskim oraz w prawie wynalazczym.

ORAZ

art. 23 kc
Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

A WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH SERDECZNIE PRZEPRASZAM I JEDYNE CO MOGĘ POWIEDZIEĆ, TO BŁĘDY NAPRAWIĘ W SPOSÓB REKOMPENSUJĄCY  WARTOŚCIĄ 100PLN PO KONTAKCIE NA PRYWATNYCH WIADOMOŚCIACH / GG 
Więcej moich postów w tym temacie nie będzie, ponieważ jest to bez sensu. Swoją opinię w sprawie zawarłem.

Jesteś zerem wyjdź i się więcej nie błaźnij. A ja czekam na te listy pozwy i inne bardzo ciekaw jestem twojej kreatywności i twojego "Prawnika" - student piszący za kebaba (nic osobistego bo nie znam ale to tak jak z księgową) :)  

A i jeszcze może wystawisz faktury za zlecenia lub paragon ? NIP: 6112765509 FIRMY Patryczka jak ktoś nie ma dowodu zakupu może się zgłosić.

https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...