Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrócić do formy po dłuższej przerwie?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem. Kiedyś bardzo dużo grałem i w csgo, ogólnie mówiąc byłem "koksem" Dlaczego? Wbijałem rangi jak szalony, zawsze ZAWSZE otwierałem, nigdy nie byłem drugi czy trzeci. A jeśli juz to rzadko zamykałem. Miałem range Distinguished master guardian, wygrywałem już z LEM, udało mi się nie raz pokonać 1vs1 globala czy jakiegoś LEM, po wakacjach przestałem na chwile grać, następnie został wprowadzony tak zwany update "szybszy powrót do celności" coś w tym stylu, miało to na celu ułatwienia strzelania "one tapów" i pokazania swoich umiejętności. No spoko, mówie fajnie. Lecz po kilku dniach "miesiącach przerwy" wbiłem na gre na DM, no i dosłownie nie mogłem nikogo zestrzelić, jakieś inne fullauto w karabinach itp. ogólnie jestem słabszy, w tedy gdy wbiłem DMG został wprowadzony update "zaniżenia rang" spadłem do g4 potem udało mi się spowrotem uzyskać MGE, ale mniejsza o to. Teraz cały czas zamykam na mixach itp, ciągle myśle że to przez ten update, albo że rzadko grałem lub że mam myszke za 20 zł w której odkleiły się ślizgacze :D, Może zakup nowej myszki pod csgo i więcej gry? jak myślicie?

Jeśli przeczytałeś to wszystko jestem Ci bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam i liczę na Twoją pomoc :)

Opublikowano

Wszystko jest spowodowane małą ilością gry. Jeżeli wrócisz do regularnego grania to forma się poprawi. Skilla nie da się stracić, poza tym powodzenia w dalszych grach wierzę, że Ci się uda.

Opublikowano

Wszystko jest spowodowane małą ilością gry. Jeżeli wrócisz do regularnego grania to forma się poprawi. Skilla nie da się stracić, poza tym powodzenia w dalszych grach wierzę, że Ci się uda.

Kiedyś bardzo dużo nawalałem w  1.6 - ogólnie złote czasy :)

też koksiłem, potem era csgo no i tak jak mówiłem wcześniej było spoko ale może to przez tą przerwę

ale ciekawi mnie to co napisałeś że "skilla nie da się stracić" chyba coś w tym jest :)

Opublikowano

Kiedyś bardzo dużo nawalałem w  1.6 - ogólnie złote czasy :)

też koksiłem, potem era csgo no i tak jak mówiłem wcześniej było spoko ale może to przez tą przerwę

ale ciekawi mnie to co napisałeś że "skilla nie da się stracić" chyba coś w tym jest :)

Skill jest jak jazda na rowerze :) Jeżeli nie będziesz jeździć to będziesz się chwiał, ale potem wszystko wróci do normy :)

Opublikowano

Dead meatch i arena 1/1 

I cwiczyc c2ixzyc tyrac i trenowac:)

Opublikowano

Update nic nie zmienia.Co do sprzętu to pamiętaj że sprzęt nie da ci skill'a , tylko poprawi jakość twojej rozgrywki aby była ona przyjemniejsza.

Co do polepszenia aim'a dużo trenuj na mapach , aim , dm  , only pistol , i graj tylko Faceity ponieważ jest tam 128tick ,a nie jak na MM 64...

Jeśli zdobędziesz już doświadczenie to pamiętaj abyś sie dobrze ustawiał podczas rozgrywki , ma to też duży wpływ na twoje staty.Graj mądrze. I tyle :)

Może już o wszystkich dobrze wiesz ale to tylko dla przypomnienia.

26576711154493759419.gif

Opublikowano

@Morzine1Taps

łeeee k***a

nie ma grac mmow bo tam jest 64tick?

pierdolnij sie w leb xdddd

64tick to jest po prostu c*****a wymowka jak ci nie idzie i tyle

Opublikowano

@Morzine1Taps

łeeee k***a

nie ma grac mmow bo tam jest 64tick?

pierdolnij sie w leb xdddd

64tick to jest po prostu c*****a wymowka jak ci nie idzie i tyle

To nie jest wymówka że mi "źle" idzie :)Sam czasami wchodzę na dm gdzie jest 64 tick bo 128 sa przepełnione i nie narzekam :D

Valve robi turnieje na 128 tick więc czemu ma grać na 64 ?

A po drugie na faceicie jest o wiele lepszy poziom niż na tych całych MM.

26576711154493759419.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...