Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WaW] Po załadowaniu profilu gra mi się zawiesza

indian98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem. Gdy włączam grę Call Of Duty World At War po załadowaniu profilu gra mi się zawiesza. Usunąłem wszystkie profile i to pomogło, ale tylko na moment, bo przy następnym uruchomieniu gry było znów to samo. Pomóżcie.

Opublikowano

Znowu to samo. Jak odpalę grę bez internetu to profil mi się ładuje  w trybie i gra działa. Jak nacisnę włącz online to normalnie się ładuje i wszystko działa. Tylko jak odpalam z internetem i ładuje się od razu to po tym się zawiesza, a tak jak już włączę neta po włączeniu i nacisnę online to działa.

Opublikowano

Usuń config multiplayerowy a jak nie zadziała to pobierz jakiś z neta i odpal gre.Powinno pomóc mi pomogło w innych częściach

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Zamykam temat. Mój brat ma na komputerze ma CoDWaW i zobaczyłem u niego, że brakuje mi pliku servercache.dat. Skopiowałem go do siebie i działa bardzo dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...