Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosMagic/FagTale problem z logowaniem

Seither

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Nie wiem na czym polega problem. Wpisuję login, lub nawet go nie wpisuję - gdy klikam "Potwierdź", zacina mi się okno logowania, a gdy się odcina (przy NosMagic trwa to długo) mam wyczyszczone pola loginu i hasła. Przy FagTale od razu wyczyszcza mi dane. Mam aktualne pliki nostale, polski serwer działa bez problemów. Ściągałem kilka razy launchery serwerów (może wyszły jakieś ich aktualizacje), żadnych zmian. Problem trwa od 2/3 dni. Z drugiej strony Celestial działa. Ktoś miał podobny problem i potrafi pomóc?

Opublikowano

FagTale jest off, NosMagic nie sprawdzalem ale sprawdze i z edytuje post
EDIT NosMagic mi nie działa, daje potwierdz i nic, a potem klient nie odpowiada

Opublikowano

Możesz zalogować się na globalu?

Całe te "zacinanie się ekranu" nie jest spowodowane problemami z serverami. W nostale istnieje coś takiego jak blokada przy zbyt wielu próbach logowania. Najprawdopodobniej to jest przyczyną. Z reguły taka blokada trwa 24h

Opublikowano

Nosmagic, zacinanie się ekranu jest spowodowane konserwacjami. Na serwerze występują też lagi z powodu dużej ilości graczy około południa . A FagTale jest już off na stałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...