Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efekt na instagramie

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zaciekawila mnie sprawa stworzenia sobie czegos takiego na wzor instagrama wiza khalify. Jest do teg jakas apka na ios czy na pc? Z gory dzieki

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

Bierzesz sobie dość duże zdjęcie i robisz je w formacie najlepiej 1:1 (durne ograniczenia Instagrama), a następnie dzielisz je w jakimś programie graficznym na parę części, np. za pomocą linii pomocniczych i później wystarczy je po prostu wyciąć i wstawić w odpowiednich kolejnościach. ;p

Opublikowano

Bierzesz sobie dość duże zdjęcie i robisz je w formacie najlepiej 1:1 (durne ograniczenia Instagrama), a następnie dzielisz je w jakimś programie graficznym na parę części, np. za pomocą linii pomocniczych i później wystarczy je po prostu wyciąć i wstawić w odpowiednich kolejnościach. ;p

No tak a nie ma jakis latwiejszych sposobów typu jakas aplikacja ktora zrobi to za mnie a moim zadaniem bedzie tylko wrzucenie tych zdjec w odpowiedniej kolejnosci?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

No tak a nie ma jakis latwiejszych sposobów typu jakas aplikacja ktora zrobi to za mnie a moim zadaniem bedzie tylko wrzucenie tych zdjec w odpowiedniej kolejnosci?

Oj nie orientuję się, musiałbyś poszukać. :P

Opublikowano

Co w tym trudnego?? Bierzesz zdjęcie tniesz je na kawałki i wrzucasz w odpowiedniej kolejności

jest bo chodzi o odpowiednia rozdielczosc kazdego zdjecia, i jak jes podzielic itd. 

To nie tak chyc na krowe i ciele jest 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...