Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest możliwość odzyskania konta?

Mieciuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio (miesiąc temu) pisałem do supportu z pomocą bo jako iż dawno w Nostale nie grałem, a chciałem wrócić to jak zwykle zapomniałem loginu, jak i e-mailu, hasło znam bo ciągle używam te same. Napisałem im czy mogli by mi podać login, ewentualnie e-mail na którym znajduje się konto, ale odpisali mi "Jest to niemożliwe, Zespół NosTale.pl nie podaje takowych danych - są one zarezerwowane wyłącznie dla użytkownika. W związku z tym dodaj te adresy e-mail, które pamiętasz i do których masz dostęp. Polecam również skontaktować się z administratorem domeny pocztowej i poprosić go o udostępnienie listy adresów e-mail założonych na danym adresie IP przez Ciebie."

Co do tych załozonych e-mailu na adresie IP, pisałem do wszystkich poczt na których zakładałem konta by mi je wypisali, ale taki ch*j za przeproszeniem.

Jest jakaś możliwość na odzyskanie konta? Jest tam postać Woja 57lvl + nosdolary nad którymi się namęczyłem.
Za pomoc daje limit like przez tydzień.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...