Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbys na takim serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Czy zagralibyscie na takim serwerze?
Drop ze stone:
Diament 1.3 %
Szmaragd 0.1 %
Ruda Żelaza 1.9 %
Ruda Złota 1.5 %
Komendy gracza: /spawn /sethome /home 
Komendy vip'a: /spawn /sethome /home /tpa /tpahere
Nie będzie większego PAY2WIN 

Opublikowano

Weź k***a człowieku coś zrób, a nie świecisz oczami pytając się, czy ktoś zagra na kolejnym pseudo hardcorze..
I tak Ci nie wyjdzie, jak większość właśnie takich serwerów, nawet tych starych upada.
Jeśli chcesz zrobić serwer publiczny z myślą o graczach, to rób coś nowego, albo starego, ale do tej pory popularnego.

Gość Marichcje
Opublikowano

Nie zagrałabym. Dla mnie za duży drop.

a tak offtopic to śmieszne są te pytania już zwłaszcza, jeżeli nic nowego się nie wprowadza xD

Opublikowano

Nie zagrałbym ze względu na samą obecność dropu z kamienia, za jedyny słuszny sposób wydobycia surowców kopalnych uważam ich rudy.

Opublikowano

Nie zagrałbym ze względu na samą obecność dropu z kamienia, za jedyny słuszny sposób wydobycia surowców kopalnych uważam ich rudy.

W sumie, to drop z kamienia powstał z myślą o wyeliminowaniu cheaterów z x-rayami.

Chociaż z drugiej strony też nie jestem za tym dropem z kamienia. To takie stare, jak np. moi rodzice.. Lel, fakt, są starzy, starsi nawet od prawowitego majnkrafta, bo inaczej by mnie tu nie było, albo byłbym za kilka lat.

Opublikowano

Nie, BODZIO, bo w 2015 roku w Lutym ukradłeś pliki mojego serwera.
Wymyśl coś nowego. Coś własnego, booo kolejny serwer z tym samym trybem co ma pierdyliard innych serwerów się nie przyjmie. Ile można pisać, że taki serwer upadnie po tygodniu? Ogarnijcie się twórcy serwerów którzy się pytacie, czy będziemy grać na kolejnym serwerze EasyHC. Masakra.

[-===.COŚ TUTAJ KIEDYŚ BĘDZIE.===-]

Opublikowano

Przecież ten serwer skończy się na tym temacie tak jak to jest z większością innowacyjnych projektów hardcore. Nie zagrałbym bo takich serwerów jest masa i najpewniej nie będzie się on niczym wyróżniać na tle innych o ile wystartuje.

Opublikowano

Stwórz serwer pvp ale na 1.10 lub wyższa wersje, to by było coś...

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Opublikowano

Typowy easyhc, coś co powstanie na "16gb maszynie" za 30zł/ miesiąc i postoi max tydzień bo nikt tam nie będzie grał.

Jak już chcesz kontynuować kult serwerów easyhc, zrób coś innego, dodaj coś oryginalnego od siebie, a nie zmienione wiadomości na msg i paczka z youtube

Wracając do twojego pytania nie, nie zagrałbym. Dlaczego? Wejdź sobie na prezentację serwerów metin2; same podobne serwery.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

• 5 tygodni później...
Opublikowano

taki server to 30 min roboty  nikt ci na takim serverze nie zagar poniewaz sa duzo lepsze typu ns** albo inne servery tego typu 

Jak piszesz to zaczynaj zdania od dużej litery i kończ kropką. :P

Nie. Takich serwerów jest pełno i ŻADEN się niczym nie wyróżnia.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Gość dominik148
Opublikowano

Ten temat nie ma sensu. :v

Może byś napisał jaki to miał by być tryb?

Skad mam wiedzieć na jakim trybie będzie taki drop i takie komendy? 

Mam się sam domyślać czy to hardcore/izi/medium/survival/skyblock/seablock/freebulid... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...