Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fresh Hub | Poszukujemy sponsora

Matis55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten napisz  ''FreshHub'' wygląda słabo :)

Jeśli ma się znależć sponsor to napisz coś o trybie serwera, w ilu procentach jest gotowy itd.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

"Użytkownik Matis55 nie może otrzymać wiadomości" :D

Spróbuj Ty do mnie napisać. Albo na gg 7928704

u5niwrQ.png

Opublikowano

"Użytkownik Matis55 nie może otrzymać wiadomości" :D

Spróbuj Ty do mnie napisać. Albo na gg 7928704

Proszę rzucić okiem na GG ;)

Opublikowano

Nie zachecajaca propozycja.

Proszę powiedzieć co Pana nie zachęca ;) Postaram się poprawić.

Co mialo by sie znajodwac na takim serwerze ? jakie tryby

Opublikowano

Tryby takie jak : "Labolatorium Dextera", SkyWars Solo/Team, BuildMaster i jeszcze dwa jakieś wymyślone przez nas.

Opublikowano

Tryby takie jak : "Labolatorium Dextera", SkyWars Solo/Team, BuildMaster i jeszcze dwa jakieś wymyślone przez nas.

Jedyne co moglbym dodac od siebie do dolaczyc do waszej ekipy budowlanej na serwer.

Opublikowano

XDDDDD Ile Ty masz właściwie lat? XDD
Popatrz na imagePaste.. Człowieku, Ty się dziwisz jeszcze, dlaczego inni Ci piszą, ze chcą zobaczyć coś innego? XDD
Pisze te "XDD" bo już przestaję powoli wierzyć w takie oto dziecinady.
Jeszcze raz. Popatrz na ten swój imagePaste i wyszukaj tam błędów. Przeczytaj zdania kilka razy ze zrozumieniem. Powiedz swoimi słowami to, co miało być na tym imagePaste, co jest niestety "paste", ale oke - szanuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Popatrz na imagePaste.. Człowieku, Ty się dziwisz jeszcze, dlaczego inni Ci piszą, ze chcą zobaczyć coś innego? XDD

Jeszcze raz. Popatrz na ten swój imagePaste i wyszukaj tam błędów. Przeczytaj zdania kilka razy ze zrozumieniem. Powiedz swoimi słowami to, co miało być na tym imagePaste, co jest niestety "paste", ale oke - szanuję i pozdrawiam.

Wystarczyło mi napisać na PW a nie nabijać posty, a pozatym nikt mi nic nie pisał że chce zobaczyć coś nowego, oczywiście będą nasze autorskie tryby.

Opublikowano

Wystarczyło mi napisać na PW a nie nabijać posty, a pozatym nikt mi nic nie pisał że chce zobaczyć coś nowego, oczywiście będą nasze autorskie tryby.

XDDD Skoro tak, to Twój temat też powinien być uznany jako "nabity" XDD

Ja pisze posty po przemyśleniu, jak by wyglądały, co by sobie inni myśleli, itp.

Po co miałbym Ci wysyłać wiadomość na pw? xD

Ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Ja zasugerowałem, że nie znajdziesz żadnego sponsora w taki sposób, jaki ukazałeś w @topic, imagePaste, po mojemu, bo są tam tylko jakieś skopiowane i wklejone jakieś bazgroły..

To powinno trafić do kosza, nikt nie powinien tego zobaczyć, bo w takim czymś, co ukazałeś nie powinno być żadnych błędów związane z gramatyką, interpunkcją.

SkyWarsy, BuildMasters to mam rozumieć, ze to Wasze autorskie tryby? Ująłeś, że na serwerowni będą Wasze autorskie. B)

Pozdrawiam, Andrzej

Opublikowano

SkyWarsy, BuildMasters to mam rozumieć, ze to Wasze autorskie tryby? Ująłeś, że na serwerowni będą Wasze autorskie. B)

Pozdrawiam, Andrzej

Heh tutaj to akurat Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem napisałem że będą tryby wyżej wymienione i jeszcze NASZE dwa tryby.

Ja zasugerowałem, że nie znajdziesz żadnego sponsora w taki sposób, jaki ukazałeś w @topic, imagePaste, po mojemu, bo są tam tylko jakieś skopiowane i wklejone jakieś bazgroły..

To powinno trafić do kosza, nikt nie powinien tego zobaczyć, bo w takim czymś, co ukazałeś nie powinno być żadnych błędów związane z gramatyką, interpunkcją.

Poprawię :) Daj mi chwilę ;)

Opublikowano

Pozdrawiam, Andrzej

Heh tutaj to akurat Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem napisałem że będą tryby wyżej wymienione i jeszcze NASZE dwa tryby.

XDDD Ty bezmózgi, ułomny, chory na kraba, niewyżyty mentalnie prawiczku.. B)

To, co pogrubione i podkreślone - oto mi chodziło, że to ująłeś, chory na kraba.. hmm.. wyżej masz to, jak Cie nazywam w danej chwili.

Poprawię :) Daj mi chwilę ;)

XDDD Bekowy jesteś xD Próbujesz się bronić przed atakami z mojej strony, ale i tak brak Ci argumentów.

Nie wiem, czy domyśliłeś się już o tym, że to właśnie o zawartość tematu mi chodzi. Może innym też to przeszkadza, że ktoś k***a kogoś do czegoś zachęca czymś, w czym nawet nie ma zastosowanej gramatyki, poprawnej polszczyzny.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...