Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kurier

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, w niedziele zamówiłem karte graf z morele tak gdzieś po 18 i pisało, że przyjdzie we wtorek, czyli dziś.

jest to pewne w 100% że przyjdzie dziś? Pytam bo może ktoś zamawiał kiedyś i mu przyszło w tym dniu jak pisało na stronie.

Opublikowano

Mi z morele zawsze przychodziły 2 dni wcześniej niż planowana dostawa jak np. zamawiałem 2 rzeczy albo całego PC'ta. Przyjdzie dzisiaj albo jutro, aczkolwiek mamy okreś przedświąteczny tak jak pisał @Up. Wszystko jest możliwe :)

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

To jest przybliżony czas oczekiwania - jasne, że dowóz do miejscowosci oddalonej o 400km zajmie dłuzej niz do miasta oddalonego o 30km.
Tym bardziej, że paczke wysłali dopiero w poniedzialek w godzinach południowych :]

Opublikowano

Jak już mówiłem - jeżeli mieszkasz 458km od miejscowości w której nadali paczke to nie licz na to, że z dnia na dzień dostaniesz paczke.

Tym bardziej, że nie wiadomo kiedy ją nadali.

Opublikowano

nadali ją w poniedziałek, ''zamów dziś a przyjdzie jutro'' morele takie szczere
ile mam k***a czekac rozumiem że święta itp no ale bez jaj jak innym przychodzi w 1-2dni.. a odleglosc to tu c***a ma znaczenie

dobra przyszło można zamknąć xD

Opublikowano

nadali ją w poniedziałek, ''zamów dziś a przyjdzie jutro'' morele takie szczere

ile mam k***a czekac rozumiem że święta itp no ale bez jaj jak innym przychodzi w 1-2dni.. a odleglosc to tu c***a ma znaczenie

A no, odległość powinna mieć gówno do gadania, ale niestety, jest to zauważalne, gdy osoba wysyłająca jest daleko w c**j. Mówię z własnego doświadczenia, a ja dość dużo zamawiam, różnymi sposobami.

Opublikowano

"a odleglosc to tu c***a ma znaczenie" - głupi jesteś xD
To chyba logiczne, ze zawiezienie paczki na 2 koniec polski zajmie dłuzej.

Opublikowano

"a odleglosc to tu c***a ma znaczenie" - głupi jesteś xD

To chyba logiczne, ze zawiezienie paczki na 2 koniec polski zajmie dłuzej.

skąd możesz wiedzieć że mieszkam na 2 końcu polski? xdxd

ogólnie nieważne już karta przyszła można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...