Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deltacity kurier

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamowilem pewna rzecz z internetu ktora miala dojsc w 24h jesli na terenie Polski. Mija juz 24h a w sledzeniu statusu/lokalizacji paczki na ich stronie nic nie pisze. Czy to oznacza ze paczka nawet nien jest w drodze czy to moze jakies problemu po stronie deltacity? Paczka zostala wyslana troche ponad 500km od mnie jesli ma to znaczenie. Bardzo zalezy mi na czasie. Po za tym nie mieszkam w Polsce na stale i nie wiem jak tutaj kurierzy i wysylanie paczek dziala :D BTW, troche poczytalem o tej firmie to przez ostatnie miesiace nie maja dobrej opini i ci co podpisywali z nimi umowy maja problemy.

//edit niestety na tel nie wiem jak edytowac post wiec musze nowy post pod nim napisac. Minelo 48h od momentu kupna a 24h od momentu kiedy dostalem informacje na maila ze paczka zostala wyslana przez deltacityc i dali mi tracking number gdzie moge zobaczyc status paczki ale nie ma nic, jakby nie istniala w firmie deltacity

Opublikowano

Nie wiem w czym problem zadzwonić i spytać co z przesyłką, po to są numery telefon do firmy kurierskiej.  

Jak by nie było firma kurierska ma gdzieś kiedy kupiłeś i co kupiłeś. Przesyłkę dostarcza i wysyła sprzedający jego się pytaj kiedy nadał i kiedy odebrano przesyłkę.  Kupując w sobotę/niedzielę pewnie ktoś nadal przesyłkę w poniedziałek ( jak nacdał po południu nie licz że dojdzie wcześniej jak na środę dokładnie w 24 h ROBOCZE  ) , w Polsce poczta i większość firm kurierskich mają wolne. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Juz nie wazne, nagle zaaktualizowali informacje i powinna byc jutro. Problem w zadzwonieniu jest ze nie mam polskiego numeru a nie bede specjalnie kupowal startee packu na chwile tylko albo by tylko raz zadzwonoc szczegolnie ze trzeba sie teraz niby rejestrowac czy jakos tak. Jestem przyzwyczajony ze jak zamawiam dowoz na nastepny dzien roboczy to wlasnie wtedy dostaje. Np, z niedzieli mam naponiedzialek a z soboty tez na poniedzialek. Ale dzieki z odpowiedzi

Opublikowano

Juz nie wazne, nagle zaaktualizowali informacje i powinna byc jutro. Problem w zadzwonieniu jest ze nie mam polskiego numeru a nie bede specjalnie kupowal startee packu na chwile tylko albo by tylko raz zadzwonoc szczegolnie ze trzeba sie teraz niby rejestrowac czy jakos tak. Jestem przyzwyczajony ze jak zamawiam dowoz na nastepny dzien roboczy to wlasnie wtedy dostaje. Np, z niedzieli mam naponiedzialek a z soboty tez na poniedzialek. Ale dzieki z odpowiedzi

jaki masz problem w zadzowonieniu z niepolskiego numeru?¿?

Opublikowano

Nie wiem w czym problem zadzwonić i spytać co z przesyłką, po to są numery telefon do firmy kurierskiej.  

Jak by nie było firma kurierska ma gdzieś kiedy kupiłeś i co kupiłeś. Przesyłkę dostarcza i wysyła sprzedający jego się pytaj kiedy nadał i kiedy odebrano przesyłkę.  Kupując w sobotę/niedzielę pewnie ktoś nadal przesyłkę w poniedziałek ( jak nacdał po południu nie licz że dojdzie wcześniej jak na środę dokładnie w 24 h ROBOCZE  ) , w Polsce poczta i większość firm kurierskich mają wolne. 

Firma kurierska nie ma takich informacji - co i kiedy kupił :) 

Poza tym, wydaje mi się, że jest mowa o 24h w ciągu 5 dni roboczych od przyjęcia paczki w oddziale.

Opublikowano

@Chatter znajdz jakis numer zagrnaniczny, zadzwon tam i "rozmawiaj" z 5-10 minut bo jak wiadomo sa kolejki itp.. i czesto trzeba czekac, a nastepnie napisz ile ci zabralo z konta ;)

Nie ma duzej roznicy o ile wgl jakas jest jak dzwoni sie z zagranicy czy zagranicznego numeru w kraji gdie sie przebywa. A i jeszcze operator zagraniczny na pewno policzy wiecej za minute niz w polsce by sobie liczyli ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...