Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki max do 300zł

Szakal333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od dłuższego czasu przymierzam się z kupnem głośników jakiś z dobrym bassem. Zastanawiałem się nad 2 modelami; Logitech Z506, jakimiś jeszcze drewnianymi MODECOM'ami bodajze i Philipsami SPA5300. Głosniki 2.1 mam ale to są jakieś sztywniaki bez bassu za 30zł. Z góry dzieki za pomoc! 

Opublikowano

Zobacz te głośniki na żywo :) dopłata jest ale warta. Edifier to jedna z lepszych marek produkujących głośniki, możesz kupic logitechy cratviki itp ale będa gorsze ;)

Patrzysz na waty? Jak moi przyszli teściowie musi być jak najwięcej ;)? A potem okazuję się że może moc jako taka jest ale jakość beznadziejna.

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

Zobacz te głośniki na żywo :) dopłata jest ale warta. Edifier to jedna z lepszych marek produkujących głośniki, możesz kupic logitechy cratviki itp ale będa gorsze ;)
Patrzysz na waty? Jak moi przyszli teściowie musi być jak najwięcej ;)? A potem okazuję się że może moc jako taka jest ale jakość beznadziejna.

A co myslisz o tych microlabach? https://www.morele.net/glosniki-komputerowe-microlab-fc330-322001/ ? Są godne uwagi? Co do tych Edifierów to znalazłem jeszcze jakiś jeden model ale to już musiałbym sporo przekroczyć ustaloną sumę http://edifier.com.pl/product-pol-27-Edifier-C2XD.htmll

Albo Logitech-Z506 ?

Opublikowano

Microlaby nie mają pilota, modecomy to zupełnie inna konstrukcja, nie wszyscy polubią sposób grania obudowy bandpass. Czego nie weźmiesz będziesz zadowolony, dopowiem tylko, że modecomy lubią się psuć, awarie występują częściej niż u konkurencji choć nie na ogromną skalę, to nadal dobry sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...