Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak prawidłowo korzystać z bota!?

Lajcior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, postawiłem kilka botów lecz po pół godzinie dropienia kiedy sie na nie przełącze już ścina mi się ekran i robi się czarny, sądzę, że po godzinie zrobiłby sie czarny na dobre i by mnie wylogowało.

Jak spokojnie postawić bota na noc? zmienić coś w ustawieniach gry czy co?

Opublikowano

Ustaw w opcjach 800x600 32bpp, nie na cały ekran tylko wiesz Windows mode to po lewej, ustaw w opcjach ukrycie czatu, nazw, i czego się da. Przybliż kamere do postaci i zobacz czy coś pomogło :)

Opublikowano

Czarny ekran będzie występować i tak, co nie zmienia faktu, że jest to tylko efekt wizualny dla Ciebie, postać tak naprawdę cały czas wykonuje to co ma wykonywać, w Twoim przypadku bot działa.

Opublikowano

Ustaw w opcjach 800x600 32bpp, nie na cały ekran tylko wiesz Windows mode to po lewej, ustaw w opcjach ukrycie czatu, nazw, i czego się da. Przybliż kamere do postaci i zobacz czy coś pomogło :)

Full screen podobno obowiązkowy, wtedy mniej laguje.

Czarny ekran będzie występować i tak, co nie zmienia faktu, że jest to tylko efekt wizualny dla Ciebie, postać tak naprawdę cały czas wykonuje to co ma wykonywać, w Twoim przypadku bot działa.

Hmm no nie wiem może tak działa, ale tak czy siak czasami jak sprawdzam po pół godzinie/godzinie bota to jest na ekranie logowania. Internet 80mb/s, nie wywala więc nie wiem gdzie leży przyczyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...