Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzęt na siłownie :)

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz trochę oszczędzić, to radze kupić ci mniej obciążenia. Po pierwsze, całości i tak nie umieścisz na jednym gryfie na raz, bo betonowe talerze mają za dużą objętość, po drugie, tyle obciążenia daje ci jedynie taki luksus, że nie musisz co każde ćwiczenie odkręcać jednych talerzy i przekładać na inny gryf. Jeśli jednak potrzeba ci tyle obciążenia, to moim zdaniem oferta jest całkiem korzystna. Ja sam korzystam z 8 po 2.5kg, 4 po 5kg, 4 po 10kg i 2 po 20kg i więcej mi nie potrzeba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzęt polecam marbo, obciaznie oplaca sie tylko stalowe :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Jeżeli chcesz w miarę oszczędnie, ale też bez jakiegoś syfu to proponowałbym zamiast tego kupić ławkę masive, gryf prosty, 2x gryfik do hantli i za resztę obciążenia.

Od siebie polecam tą szerszą ławkę(110cm, ok 280zł), tylko trzeba zwracać uwagę na wymiary gryfu, bo nie każda 180tka się zmieści na stojaki. gryfiki metalowe, obciążenie używane/ze złomu - większych talerzy poszukaj na złomie(ja kupowałem po 2zł/kg), mniejszych poszukaj na olx itp. 

Ewentualnie popytaj kolegów.

Jeżeli chodzi głównie o jakość to jak kolega wyżej.

52287137559562145640.png

• 5 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...