Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] #1 League of Legends Montage - Insane Yasuo 2 vs 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako iż często dostaję prośby aby dodać inne gry na kanał, a najczęściej jest mowa o League of Legends, postanowiłem spróbować czegoś nowego.

Dajcie znać jak wyszło. smile3.gif

sygnatura2.jpg

Opublikowano

Nic szczególnego, są tysiące podobnych filmików na yt.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Świetnie, kolejny odgrzewany kotlet. Dodaj jeszcze do swojego kanału top 10 rzeczy o których nie wiemy.  :)

maybenow.png

Opublikowano

Jest już wiele takich filmów na yt, więc świetnie byłoby gdybyś dodał do swoich filmów coś niepowtarzalnego, coś czego nie znajdziemy nigdzie indziej..

Wtedy może będę z chęcią wpadał na filmiki, bo tak naprawdę to jest 10 min samych plejsów, a w dodatku za głośna muzyka..

Zwykłe plejsy przez 10 min? Nikomu się nie chce tego oglądać powiedzmy sobie szczerze..

Czekam, aż ulepszysz w jakiś sposób swoje filmy, coś do nich dodasz.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Jak mówiłem "chciałem spróbować czegoś nowego".

Dodam jeszcze jeden odcinek jeśli również się nie przyjmie, seria zostaje zamknięta. :)

Dziękuje wszystkim za opinie. 

sygnatura2.jpg

• Synek zmienił(a) tytuł na [Video] #1 League of Legends Montage - Insane Yasuo 2 vs 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...