Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy M2bob działa na Vesterisie?

Noo3?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż tematy sa z przed paru miesiecy a ja chcialbym wykupic klucz to kieruje sie do was z pytaniem czy ktos korzysta z m2boba na vesterisie. Z tego co wiem m2bob korzysta z binki a w vesterisie jej nie ma, nie uzywalem go nigdy wczesniej dlatego te chcialbym wiedziec czy warto wykupywac klucz? Czytalem informacje i bodajze nie ma aktualizacji do m2boba na vesterisa, prosze o odpowiedz konkretna ;)))

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

powinien tam działać nawet gdy m2bob nie udostępnia na dany serwer to może na nim działać, żeby nie działał chyba trzeba zapłacić projektantom owego moda 1000 dolarów żeby wyeliminował serwer z korzystania go na danym serwerze.

ale polecam youtubera Chungo Internet on pokazuje darmowe mody na większość serwerów w tym Vesteris, może nie tam zmyślne ale na pewno ułatwiają gre jak np. DMG hack, WH, czy mobber jednak z tym, że wtedy polecam mieć nieskończoną pelerynkę gdyż ten mod używa właśnie jej, ale więcej informacji na tym kanale :)

Opublikowano

2 tyg  temu używałem M2boba w dt na piętrze z metinem morderstwa. Wszystko działało. Najlepiej jak pobierzesz i sam sprawdzisz bo jest za darmo tylko trzeba pobrać plik 100mb

Opublikowano

Sek w tym, ze po pobraniu darmowego chce on binke a vesteris owej nie posiada, tworzac binke z exe wyskakuje komunikat z klienta "vesteris anty cheat". Jestem skory do kupna lecz nie chce wydac pieniedzy na marne dlatego chcialbym jakichs potwierdzen z ostatnich dni ;) Mimo wszystko dzieki za odpowiedzi.

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

2 tyg  temu używałem M2boba w dt na piętrze z metinem morderstwa. Wszystko działało. Najlepiej jak pobierzesz i sam sprawdzisz bo jest za darmo tylko trzeba pobrać plik 100mb

mi nie dziala na priv serwach m2bob za darmo jest napisane ze darmowy tylko na globalu tylko ja tak mam ? 

Opublikowano

Darmowa wersja m2bob'a działa na serwerach globalnych po wykupieniu klucza działa na serwerach prywatnych na forum można zgłosić prośbę o dodanie danego serwera metin2 potrzeba do tego 5 osób z płatnym m2bobem, vesteris działa, dziś również pokazał mi się " Vesteris Anty Cheat"  ale uruchomiłem ponownie i śmiga :) 

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...