Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrakt w szkole

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas w klasie jest pare osob (wszyscy juz po 18) ktore ma ponad 30 godzin nieuspr. 70-80 a ja okolo 120 xD. Mowili ze kontrakt nam dadza ale no ani widu ani slychu od dlugiego czasu. Mozliwe ze dadza nam na drugie polrocze? Czy mi grozi wyrzucenie ze szkoly?

Opublikowano

Przeczytaj regulamin lub chociaż go udostępnij, jaka jest twoja ogólna frekwencja?

Myślę, że przy 120 godzinach zostaniesz skreślony i będziesz musiał szukać poręczyciela u jakiegoś nauczyciela, a jak nie to Cię wyrzucą i raczej nie przyjmą Cię do innej szkoły bo masz ukończone 18lat, a takich delikwentów się nie przyjmuje bo zaniżają tylko wyniki szkoły.

Opublikowano

U nas w klasie jest pare osob (wszyscy juz po 18) ktore ma ponad 30 godzin nieuspr. 70-80 a ja okolo 120 xD. Mowili ze kontrakt nam dadza ale no ani widu ani slychu od dlugiego czasu. Mozliwe ze dadza nam na drugie polrocze? Czy mi grozi wyrzucenie ze szkoly?

Tak grozi ci, ale wydaje mi się, że skoro chcą dać ci kontrakt to będziesz miał u nich jeszcze jedną ostatnią szanse. Pewnie twoje zachowanie w trakcie rozmowy z pedagogiem o wszystkim zadecyduje buntowniku.

Opublikowano

Przeczytaj regulamin lub chociaż go udostępnij, jaka jest twoja ogólna frekwencja?

Myślę, że przy 120 godzinach zostaniesz skreślony i będziesz musiał szukać poręczyciela u jakiegoś nauczyciela, a jak nie to Cię wyrzucą i raczej nie przyjmą Cię do innej szkoły bo masz ukończone 18lat, a takich delikwentów się nie przyjmuje bo zaniżają tylko wyniki szkoły.

Mnie przy 200 wyjebuja tak, ze dalej nie dostalem papierka, chociaz statutowo to juz dawno powinienem, wiec nieszczegolnie musi tak byc. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...