Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa dla serwera MediumHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierzesz jakąkolwiek rzecz/nazwę która znajduje się obok ciebie, dodajesz do niej jedną z charakterystycznych końcówek dla serwerów HC i takim sposobem możesz stworzyć nazwy:

- BrunhildHC

- MysterHC

- DarkHardcore

- DirtHyPlay

- UltraSuperHardcore

- SuperMegaSerwerHC

- HygHC

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Pojmiecie to że nie ma czegoś takiego jak izihace i mediumhace?

@topic

Nie dodawaj najlepiej żadnych Hard, MC czy innego niepotrzebnego gówienka, poobserwuj jak się nazywają inne serwery i na tej podstawie zrób swoją własną, coś w typie: trytowin

Opublikowano

PiSHC

PiSCraft

PiS-Surv

Nie no, jeśli nie umiesz wymyslec nazwy dla swojego serwera typu EasyHC KTORYCH NA MCLISTA I INNYCH LISTACH JEST PIERDYLIARD

to nie jesteś kreatywny i nie powinieneś zakładać KOLEJNEGO SERWERA EASYHC KTORYCH JEST PIERDYLIARD bo i tak ten serwer postawiony na Ench padnie po tygodniu JAK 90% Z PIERDYLIARDA SERWERÓW EASYHC TYGODNIOWO!

[-===.COŚ TUTAJ KIEDYŚ BĘDZIE.===-]

Opublikowano

XDDD Skończcie dzieciaki z tymi medium, irzi, czy k***a nie wiem, co tam jeszcze macie, co z lekka tylko z góry przypomina trochę serwer hardcore.
Craftcore? mchc? mc4u? Co tam jeszcze bylo? Gowno bylo. Gowno.
Kiedys na mchc gralo 3-4 k ludu na dzien.. a teraz k***a nikt tam nie gra.. jakies marne 50 osob, na starcie 5 k

Sram na takie serwerki przez jebane paczki antycheat, bo k***a administracji nie ma juz tyle, jak np na skkfie, chociaz tam i tak ich malo bylo, ale za to mieli dobre pluginy antycheat, wiec pozdrawiam bardzo dzieciakow, ktore mysla, ze beda jak nastepny k***a skkf z fajnym serwerkiem, bo to przecena na enderchescie, bo swieta, albo na jakims innym srarmowym hotingu majnekeraft, bo sa k***a swieta!

az mi znowu polskie znakki wyszly, wkurzylem sie..

@Edit

Bierzesz jakąkolwiek rzecz/nazwę która znajduje się obok ciebie, dodajesz do niej jedną z charakterystycznych końcówek dla serwerów HC i takim sposobem możesz stworzyć nazwy:

- BrunhildHC

- MysterHC

- DarkHardcore

- DirtHyPlay

- UltraSuperHardcore

- SuperMegaSerwerHC

- HygHC

Mówisz jedno, robisz drugie.
Po mojej lewej stronie znajduje się eee książka, np.
I co, i ja mam teraz dodać wyraz Książka i np. ten j****y HC, żeby mi z*******a nazwa serwerka wyszła? XDD
jesli mam np biorko, to mam dodac jakas charakterystyczna koncowke dla serwerow hc? xD A prosze bardzo

@topic Oto moje, autorskie nazwy na Twój prawilny serwer mediumhardecore, na którym na pewno zagram :0
XDDDDD Mi sie jednak charakterystyczna koncowka kojarzyla tylko i wylacznie z "HC", wiec pisalem hc na koncu. Bum, jestem z siebie dumny.

1. KsiążkaHC
2. LampkaHC
3. EkierkaHC

4. BiórkoHC

5. ee ŁadowarkaHC

B) copyright by Ekrahb. wszelkie prawa zastrzezone, pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli masz problem z nazwą dla serwera to życzę powodzenia z wprowadzaniem czegokolwiek nowego. Użyj po prostu jakiegoś generatora i klikaj aż coś Ci się spodoba. Żeby nie było to może Corless.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...