Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy serwer w Polsce?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnimi czasy myślałem nad stworzeniem nowego i myślę, że ciekawego serwera - SoupHC 

W skrócie serwer Hardcor który nie polegałbym na jedzeniu koxow/refili tylko na piciu/jedzeniu(Jak kto woli) zupek. Kox byłby dostępny tylko do zjedzenia co 5 godzin, a wiążę się to z tym, że cały gameplay będzie oparty na zupkach. Oczywiście żeby nie było za łatwo crafting takowych zupek byłby trudniejszy. Kolejną sprawą jest to, że aby gra na serwerze jakoś funkcjonowała enchanty na serwerze będą zaniżone chodzi o Miecze/Sety. Dodam, że nie chce na serwerze tzw. Graczy na 2 dni, więc serwer będzie posiadał 200 slotów na początek nie planuje więcej. Na serwerze planuje jeszcze więcej rzeczy, ale nie będę tutaj wszystkiego zdradzał, ponieważ konkurencja nie śpi. :)

Piszcie co myślicie o serwerze: Co byście dodali, a może usunęli i oczywiście czy byście grali!

PS. Jak serwer będzie dobrze funkcjonował to planuje również otworzyć serwer pvp na zupki do potrenowania.

Pozdrawiam.

Gość Marichcje
Opublikowano

Ja nie grałabym. Ludzie są leniwi. Nie chcą takich drobnych bajerów. Jeżeli już ktoś tak majsterkuje to bardziej unikalne tryby, niż zmiany na zwykłym hc. 

Takie jest moje zdanie, ale powodzenia;)

Opublikowano

Ja nie grałabym. Ludzie są leniwi. Nie chcą takich drobnych bajerów. Jeżeli już ktoś tak majsterkuje to bardziej unikalne tryby, niż zmiany na zwykłym hc. 

Takie jest moje zdanie, ale powodzenia;)

Drobnych? Nie powiedziałbym, ale spk dzięki za opinie ;)

Opublikowano

Powodzenia, aktualnie nie ma dobrego serwera minecraft hardcore, w sensie takiego, gdzie ludzie biją się nawzajem i dostają bana za śmierć, zakładają gildie itd.

CraftCore, MC4U, MCHC, MCHardcore - czytaj największe gówna, gdzie gra nie ma totalnie sensu. Nie czaję jak ludzie grający w minecraft'a mogą byc tak ułomni i nie rozumieją tego, ze złote jabłka nie służą do PVP, od tego są potki.

Kiedyś grało się tylko na potki, ale jak widać dzisiaj gracze są jacyś gówniani i nie ogarniają jak powinna wyglądać fajna rozgrywka.

Opublikowano

Powodzenia, aktualnie nie ma dobrego serwera minecraft hardcore, w sensie takiego, gdzie ludzie biją się nawzajem i dostają bana za śmierć, zakładają gildie itd.

CraftCore, MC4U, MCHC, MCHardcore - czytaj największe gówna, gdzie gra nie ma totalnie sensu. Nie czaję jak ludzie grający w minecraft'a mogą byc tak ułomni i nie rozumieją tego, ze złote jabłka nie służą do PVP, od tego są potki.

Kiedyś grało się tylko na potki, ale jak widać dzisiaj gracze są jacyś gówniani i nie ogarniają jak powinna wyglądać fajna rozgrywka.

Dokładnie koxy/potki były może czas coś zmienić i spróbować zupek? 

Oczywiście przewiduje potki na serwerze, ale trochę w innym stylu ale o tym więcej soon.

Opublikowano

Ale co to zmienia w zwykłym HC?

Przecież te twoje zupki działają na takiej samej zasadzie jak złote jabłka i refile.

Więc po co komplikować sprawę i na siłę zmieniać coś co i tak nie wprowadza do rozgrywki zmian?

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Opublikowano

Ale co to zmienia w zwykłym HC?

Przecież te twoje zupki działają na takiej samej zasadzie jak złote jabłka i refile.

Więc po co komplikować sprawę i na siłę zmieniać coś co i tak nie wprowadza do rozgrywki zmian?

Na takiej samej zasadzie? Jak nie masz pojęcia to nie pisz głupot proszę. Po zjedzeniu koxa masz regeneracje na 20 sekund. Przykład: Bije się z typem jem koxa i on mi zaczyna orać no super gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...