Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Disoctus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem i szczerze nie polecam. Administracja jedna z gorszych jakie spotkałem na różnych serwerach, bany za free na początku dziennym były, nawet za podważenie ich zdania. Zbyt zarozumiali są.

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, tylko że admini sami sobie zaszkodzili wprowadzając złe zmiany dlatego tylu graczy odeszło. Mam nadzieję że liczba graczy wzrośnie i bardzo chętnie wrócę pograć tam.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry.

Jedyny minus, to były ciągłe zmiany i tutaj graczy zniechęciło czekanie.

W sumie zacząłem od bety serwera i jestem do teraz. 

Polecam. :) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Graczy przybywa cały czas inwestujemy w reklamę zapraszamy ! :) 

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, teraz przechodzi ciężkie chwilkę, ale da radę! :)

skończyliście sie, każdy już był u was, a nic nowego juz nie wprowadzacie, jak nie bedzie przełomu to nawet nie ma co 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

jak dla mnie to serwer jest mega .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer się fajnie zapowiadał i na tym się skończyło.

Niektóre osoby w teamie mają zbyt duże ego i serwer padł. Ale zaraz poleci fala hejtu, bo to tamto i siamto.

Forum woła o pomstę do nieba, naprawiłam je w 50%, bo było skopiowane żywcem z Evenora, nawet moje regulaminy tam były. Ktoś się dorwał do ACP i takie są tego efekty: 

http://scr.hu/3tnd/os47l

http://scr.hu/3tnd/exbve

Co do samego serwera - już z betą mieli problem i nie potrafili wyeliminować bugów, które są do dzisiaj.

Ogólnie to żal mi tylko Kamila, że się wpakował w kolejny syf.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Niektóre osoby w teamie mają zbyt duże ego i serwer padł. Ale zaraz poleci fala hejtu, bo to tamto i siamto.

Forum woła o pomstę do nieba, naprawiłam je w 50%, bo było skopiowane żywcem z Evenora, nawet moje regulaminy tam były. Ktoś się dorwał do ACP i takie są tego efekty: 

Co do samego serwera - już z betą mieli problem i nie potrafili wyeliminować bugów, które są do dzisiaj.

Z góry mówię, że nie jestem już w administracji więc leje na bronienie tego serwera/administracji ale na twoją głupote aż chce sie odpowiadać xD

Na tym forum powinna być jakaś weryfikacja postów przed ich dodaniem, bo określenie '40 IQ' to komplement dla Ciebie.

Nie wiem czy masz świadomość, ale 99% for w metinie to skopiowany gotowiec z jakiegoś innego serwera. To jakie są tam efekty to.. no cóż xD!

Nie było żadnych problemów z betą, wszystkie znalezione bugi były na becie regularnie kasowane, a jeżeli znalazł się jakiś podczas gdy serwer już stał, to był eliminowany w czasie krótszym niż 5 minut, ale rozumiem Cie. Masz dziewczynko schizofrenie, autyzm, lubisz wymyślić sobie coś swojego - to normalne dla ludzi z tymi chorobami. Wejdź na serwer i znajdź buga (którym nie jest wywalanie z dungeonów bo ktoś ma słaby internet) to Ci zaklaszcze.

Co do serwera, ciekawie było na początku. Im dłużej się gra tym mniej jest do roboty. Liczba graczy drastycznie spadła nie bez powodu, a szkoda.

Opublikowano

Z góry mówię, że nie jestem już w administracji więc leje na bronienie tego serwera/administracji ale na twoją głupote aż chce sie odpowiadać xD

Na tym forum powinna być jakaś weryfikacja postów przed ich dodaniem, bo określenie '40 IQ' to komplement dla Ciebie.

Nie wiem czy masz świadomość, ale 99% for w metinie to skopiowany gotowiec z jakiegoś innego serwera. To jakie są tam efekty to.. no cóż xD!

Nie było żadnych problemów z betą, wszystkie znalezione bugi były na becie regularnie kasowane, a jeżeli znalazł się jakiś podczas gdy serwer już stał, to był eliminowany w czasie krótszym niż 5 minut, ale rozumiem Cie. Masz dziewczynko schizofrenie, autyzm, lubisz wymyślić sobie coś swojego - to normalne dla ludzi z tymi chorobami. Wejdź na serwer i znajdź buga (którym nie jest wywalanie z dungeonów bo ktoś ma słaby internet) to Ci zaklaszcze.

Co do serwera, ciekawie było na początku. Im dłużej się gra tym mniej jest do roboty. Liczba graczy drastycznie spadła nie bez powodu, a szkoda.

Po ambicji pojechałeś rowno.  :yay:

Ile miałeś z matematyki? Bo słabo widzę. Rzadko kiedy forum jest skopiowane z innego. Tak się szarpnęli z tym forum, że na zwykłym deflectionie je zostawili, bieda.

No to nie wiesz o bugach, o których ja wiem. :)

Dziewczynko? A przepraszam, ile ty masz lat żeby mnie nazywać dziewczynką? 40? Może tak zamiast mnie obrażać na każdym kroku weź się za coś pożytecznego?

Wywalanie dunegonów jest odkąd pamiętam, aż dziwne, że jeszcze tego nie naprawili  :lenny:

Niby taki wspaniały serwer, bugów nie ma, a graczy ni ma.

Ostatnio jak byłam to bug wciąż funkcjonuje   :yay:  Także.. Już niedługo. Chociaż administracja sama go uśmierciła xD 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Serwer ogólnie spoko do 75 :) potem zaczyna się to robić zbyt uciążliwe i gracze uciekali bo mieli dość :)

Co do administracji -> zostali tylko ci co powinni zostać :) było tam jeszcze 2 ale pokazali swoją ,,klasę''

Czy opłaca się zagrać? myślę że jeśli by zaczęli pod nową nazwą z troszkę łatwiejszym exp +75 oraz ogarniętym m1 bo dużo ludzi miało problemów :) oraz już z poprawionymi błędami które jak zawsze znajdą się na starcie to okazałby się że pobiłby rynek ponownie :) (no i załoga GM bo tamta przed startem ślicznie pięknie a po starcie ,,wyeb*ne'' )

Ale i tak mam szacunek do Noresty za potężny serwerek ;3 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...