Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support

TR!K3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :D

Na nowym koncie na EUNE wbiło mnie do Silvera V i ja ogolnie gram mida i jg na tym koncie kupuje postacie tylko na mida i jg bo ip leci tragicznie xD

Chodzi o to że czasem wywala mnie na supporta a ja wgl nie umiem tym grać znaczy coś tam ogarniam ale nie bardzo... Grałem tylko bardem jak był w rotacji.

Mam Alistara i Tarica kupiłem teraz pytanie jak tym grać? Ktoś może da jakieś wskazówki jak grać ogólnie na supporcie i jak grać tymi postaciami bo na obecną chwile innych nie mam :(

EDIT: I jakie supporty polecacie kupić na przyszłość?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Janna - Dobry ult, jak nie ma adc w pobliżu to możesz osłonić turet.

Dosłownie zawsze ją wyciągam jak mnie wrzuci na supporta :) [ łatwa postać nie trzeba grać jakoś super. ]

Lulu - Trochę gorzej bo przydałoby się trafiać z Q, no ale postac sama w sobie ma dobrego ulta,tarcze, przydatne w late W. [ średnia postać, musisz trochę trafiać ze skilli. ]

Alistarem na wyższym poziomie g1+ nic nie dasz rady zrobić będą cię omijali a gdy zabiją ci team to zabiorą się za ciebie.

Taric Hmm no może coś da rade zrobić ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...