Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Channel Admin, może zmieniać ustawienia na wszystkich kanałach

flOwq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam taki problem, ponieważ jak dodam Channel Admina komuś na kanale to obejmuje edycje wszystkich kanałów a nie tego na którym ma tego adma. 

Dodam, że ranga jest w grupach kanałów wiec nie wiem skąd taki problem 

Opublikowano

Sprawdź czy ma zaznaczoną tą permisje: i_channel_modify_power

Jeśli ma to ją usuń. ;v

Ewentualnie sprawdź czy na pewno ranga serwerowa, którą ma nie ma takich uprawnień:

i_channel_modify_power

b_channel_modify_name

Jeśli ma to usuń. 

A no i jeszcze te same permisje sprawdź w Client Permissions -> Prawy przycisk na kogoś -> Permissions -> Client Permissions

Opublikowano

Na 100% nie nadanej żadnej rangi, która nadaje mu do tego permisje? 
PPM > Pozwolenia > Pokaż pozwolenie(//edit) i zobacz czy jest tam "i_channel_modify_power"

mpc.jpg

Opublikowano

A jesteś pewny, że może edytować? To znaczy bo jak mu się tylko wyświetla to niekoniecznie może móc edytować i czy mogę wejść na serwer zobaczyć jak masz porobione rangi? :-) Będzie prościej pomóc i wytłumaczyć. 

Ewentualnie sprawdź czy Channel Admin ma: to zaznaczone: b_channel_create_private

Opublikowano

Tak, może. Na serio tutaj muszą brać ludzi za idiotów xD? Przyszedłem z takim problemem bo wszystko sprawdziłem i dalej to samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...