Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery z Kamermodem

Whiteeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie jak ktoś może to linki do MH i DMG niech poda a kamera to tylko wersje :)

wejdź na kanał yt: Chungo Internet, tam masz serwery do których wrzuca cheaty, wybierz który Ci odpowiada.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tak jak w temacie jak ktoś może to linki do MH i DMG niech poda a kamera to tylko wersje :)

wejdź na kanał yt: Chungo Internet, tam masz serwery do których wrzuca cheaty, wybierz który Ci odpowiada.

nie wrzuca filmików z kamermodem ;/ 

Opublikowano

Po co Ci kamermod? W multihacku masz równie dobre opcje, radze Ci odpuścić tego kamermoda ;d

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Po co Ci kamermod? W multihacku masz równie dobre opcje, radze Ci odpuścić tego kamermoda 

grałem dużo na MH a na kamermodzie prawie zero ;/ i chciałem go wypróbować po zatym wydaje mi się bardzo czytelny i ma pare fajnych opcji jakich MH  nie mają  

Opublikowano

Po co Ci kamermod? W multihacku masz równie dobre opcje, radze Ci odpuścić tego kamermoda 

grałem dużo na MH a na kamermodzie prawie zero ;/ i chciałem go wypróbować po zatym wydaje mi się bardzo czytelny i ma pare fajnych opcji jakich MH  nie mają  

Skoro sie tak uparłeś to idź na pl'a z tym kamermodem D:

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...