Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę uruchomić The Crew

OCIUŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj The Crew na uplay i po kliknięciu graj odpala się launcher, który po chwili znika a następnie przekierowywuje mnie z powrotem na uplay'a.
Próbowałem odpalić gre jako administrator z głównego folderu gry przy wyłączonym uplay'u - Dalej to samo, po zakończeniu ładowania się launchera załącza się uplay i 0 reakcji ze strone gry
Oraz próbowałem wyłączyć proces helper przy uruchamianiu i znowu ten sam problem

Wszystkie sterowniki zaktualizowane. 
Sprawdzałem spójność plików gry
Komp też nie powinien mieć problemów z tą grą:

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

heh to tak jak ja kiedys mialem na strej grafie geforce 9800gt zmiana z 7 na 10 nie pomogla ale po zmianie grafy na gtx 460 gs 1gb i na 10 juz problemow nie mam zadnych 
hmm jesli pobrales i nie usuwales instalatora to usun gre ale calkowicie lacznie z rejestrem polecam program iobit uninstaller i zainstaluj na nowo jesli tak nie pomoze to usun i pobierz na nowo innego pomyslu nie mam :D

76561198125755300.png

Opublikowano

@TheVolume
Pobrałem framework
antywirusa nie mam wq
zapora off
directx jest
tryb zgodności tez byl

Dalej to samo

@Q-BANN
Jakoś nie chcę mi się pobierać jeszcze raz 23GB T.T

wagner.jpg

Opublikowano

@Q-BANN Z desperacji odinstalowałem wszystko tym programem, łącznie z uplay'em. Zainstalowałem wszystko od nowa i kupa, dalej to samo :/

wagner.jpg

Opublikowano

hmm usuwales tc i uplaya ale czy pobierales na nowo? bo moze byc blad po stronie instalatora cos zle sie pobralo no wszytsko mozliwe jest z serwerami ubi :D
@OCIUŚ

76561198125755300.png

Opublikowano

Odinstalowałem wszystko co powiązane z uplay i pobrałem na nowo. Sytuacja pozostaje niezmienna

wagner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...