Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alkomat dla ojca, paralizator dla mamy - dobre prezenty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mogę kupić rodzicom pod choinkę? Chciałbym żeby to były jakieś fajne prezenty, śmieszne i przydatne. Dla ojca kupiłem alkomat a mamy? Sam nie wiem, myślałem nad jakimś paralizatorem obronnym (jest nauczycielką, wraca autobusem do domu) a wiecie ciemno jest itp. Co o tym myślicie? Jakieś pomysły?

Budowniczy
Opublikowano

Myślę, że będzie ok.

34239885046803378909.png

"Mówią, że tutaj miłość to paliwo

A ja mam w chuju czy mnie kochają czy nienawidzą."

Opublikowano

przydatne

Ja to zrozumiałem tak, że twój ojciec jest alkoholikiem, a matka ofiarą patologi :D

Nie no w sumie to fajne prezenty, chociaż paralizator zmieniłbym na gaz pieprzowy.

Opublikowano

Brzmi jakby twoja rodzina była patologiczna. Kup mu jakiś zestaw nivea do golenia a mamie jakas perfume czy cos. Ja bym sie czul dziwnie gdybym dostal takie cos pod choinke. Bez przesady polska to nie niemcy a nie kazdy to bandyta co chce pobic nauczycielke

Opublikowano

Alkomat kupiłem. Lubię dawać praktyczne prezenty. Czasami w weekend wpadną sąsiedzi jak jest jakiś meczyk to i kielicha się walnie. A samochodu używać też trzeba więc taki prezent dla ojca będzie dość fajny uważam. Co do mamy to jednak ten paralizator nie będzie chyba odpowiedni. Rzeczywiście może jakieś fajne e perfumy + jest gaz w formie szminki. To może być lepsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...