Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w CS:GO

HannibalMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od czasu aktualizacji co wprowadzili lepsze pozycjonowanie dzwieku i cos odnośnie swiat nie wiem dokładnie co ale mniejsza z tym mam problem w cs z sv i var podczas mm mam je na poziomie 30 i spadek fps o 20/30 dodam ze dziwne jest to ze jak wchodzę w smolka to fps podskakuje w gore a var i sv znika a jak wyjde ze smolka spowrotem wraca i fps spada

Jak cos robilem reinstal systemu, reinstal cs ,zmieniałem config . jak znacie jakies inne sposoby żeby te skoki varu usunąć piszcie bo podczas mm straszne teleporty przez to dostaje a ping mam normalny 40//50

Opublikowano

Jeśli fpsy spadają ci po update'cie tych dźwięków to polecam zmienić ustawienia audio w grze ze słuchawek czy co tam masz zaznaczone na 2 głośniki,jeśli to nie pomoże pozmieniaj na inne.

Opublikowano

Posprawdzaj temperatury w komputerze np. za pomocą HWMonitor , też ostatnio miałem podobny problem i musiałem wymieniać pastę termo-przewodzącą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...