Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moby z "The Dark Dragons"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja proszę o zapytania do tych mobów a nie samych mobów. Co prawda w tej jednej paczce są zapytania do bazy ale są to skopiowane zapytania z dzikiego psa ze zmienionym lvl tylko. A ja poszukuje zapytań z odpowiednimi damage, wytrzymałością itp. jeżeli takowe są na forum.

Opublikowano

Ale ja proszę o zapytania do tych mobów a nie samych mobów. Co prawda w tej jednej paczce są zapytania do bazy ale są to skopiowane zapytania z dzikiego psa ze zmienionym lvl tylko. A ja poszukuje zapytań z odpowiednimi damage, wytrzymałością itp. jeżeli takowe są na forum.

To przepraszam. Nie doczytałem, z tym Ci nie pomogę ze względu, że nie mam takich zapytań.

Opublikowano

Zamiast czekać tych 5 dni tutaj na odpowiedź, dawno byś zrobił swoje zapytania i dostosował DMG itd. samodzielnie.

Opublikowano

Zamiast czekać tych 5 dni tutaj na odpowiedź, dawno byś zrobił swoje zapytania i dostosował DMG itd. samodzielnie.

Robię to już od jakiegoś czasu ale nawet kiedy to skończę to nie mam pewności, że te mojego autorstwa atrybuty będą odpowiadały tym na globalu. Dlatego pisze bo może akurat ktoś takie zapytania ma prosto z pl'a albo grał tam i wie jakie obrażenia mają te moby bo mógł sobie to dokładnie sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...