Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Państwo Kabuto, a pomysł na wałek firmę

UglyPanda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jak dobrze wiecie powstało Państwo Kabuto w którym nei trzeba płacić podatków itd. każdy chyba wie o co chodzi jedynie trzeba dać 2000 zł na start Kabuto za założenie firmy.

Przecież taka okazja to jest naprawdę fajna sprawa na rozkręcenie jakiegoś magicznego biznesu. Macie jakieś sugestie co do pomysłu na firmę? Ja mam np. taki że jesteśmy jakby pośrednikiem i dajmy na to istnieje jakaś mała firmą która sprzedaje różne przedmioty np. k***a pierogi. Dogadujemy się z szefem firmy że od teraz my zgarniamy cały hajs a on jest tylko dystrybutorem i zajmuje się logistyką, a zarobek jaki wpływa na moje konto w wałek firmie kabuto jest większy o 23%, bo przecież nie trzeba państwu dać hajsu. Zarobek mojej firmy to te 23% ale trzeba coś odpalić drugiej firmie np. 10% czy coś. Jeżeli ktoś ma naprawdę wyjebane obroty w milionach to przecież to 10% to dla niego w c**j tak naprawdę za nic, ale nie wiem jak to wygląda ze strony prawnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...