Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami w CS:GO

kuba83000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiś 2-3 dni borykam się z problemem FPS. Mam w menu startowym ok 10-20 FPS. Wszystko zaczęło się 3 dni temu wyłączyłem CS-a i na drugi dzień było już tylko to 10 fps nie da się wbić na żadną mapkę nic. Powinienem zacząć że CS śmigał mi zawsze od 60-120 FPS. Teraz lipa zrobiłem format komputera reinstalowałem system wyczyściłem procesor z kurzu ale nic wszystkie gry luzik lol, minecraft itp ładnie płynnie a CS ladży. Ktoś wie jak pomoc proszę o pomoc są święta co ja będę robił grał w minecrafta ???

Pozdrawiam

PS: Wyczyściłem procka bo mam przeciążenia skacze mi do 100% złużycia.

Opublikowano

Miałem kiedyś problemy lecz w 1.6, że fps do 6-7 skakały i tak ciągle, pomogło wyjęcie karty graficznej (na zimnym wyłączonym komputerze) i ponowne włożenie i aktualizacja sterowników - sprawdź, może też Ci pomoże (tak jak twój przypadek, wszystko działało prócz cs).

Opublikowano

Wejdź do Ustawienia Audio -> Konfiguracja głośników -> zmień na Headphones with HRTF na Slłuchawki (poprawia fps etc. po świątecznej aktualizacji).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...