Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest sens ?

Szczebrzeszyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Piszę z pytaniem czy jest sens sprzedawania konta na którym znajduję się:
Postacie:Około 60 postaci(w większości supporci)
Skiny:Wszystkie darmowe skiny+Cierniowa Morgana+AstroNautiluis+Olaf Rzeznik+Cyber Soraka+Zwiadowca Teemo+Thresh Mrocznej Gwiazdy+Tristana Strażak+Lulu Treserka Smoków+Zwycięski Maokai+Dzwoneczek Kata+Riot Kayle+Draven Centrum Uwagi+Jakiś adc nie pamietam dokładnie ale coś mi się trafiło i nie mogę teraz znalezć chyba MF Kapitan mam w planach zakupić również skin do Nami.
Runy:5 stron run AP AD 3x supp (Tank Ap Wsparcie)
Dywizja:S6 G5 aktualnie S5.
Inne:W łupach 3 gemsy oraz 3 skiny i 3 skiny do odblokowania..Na koncie znajduję się 800Rp oraz niecałe 10k PZ (cały czas się zwiększa)Kilka tokenów (głównie suppy oraz kilka adc)EUNE

oraz czyste konto EUW 30LVL  nie grane ani razu na rankedach.około 20k PZ około 10-15 postaci.2/3 skiny+darmowe.

Ile mogę dostać za takie konta?

Opublikowano

Wydaje mi się że, możesz dostać 60-70 złoty za konto 1. PS: Jeżeli ci są potrzebne pieniądze to możesz sprzedać konto,lub jeżeli już nie grasz w Lige Legend.

A za drugie konto na EUW jakieś 10-20 zł. - Tutaj zależy od ciebie czy będziesz chciał sprzedać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...