Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elementalist Lux a jej E

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy to jej E na tym skinie jest bardziej wkurwiające niż na normalnych skórkach?

Chodzi mi że przy rzucie tym nie widać zasięgu wybuchu, a dopiero po wylądowaniu gdzie już jest za późno na unik.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Dla mnie jej wszystkie spelle na tej skórce są irytujące, głównie dlatego, że może zmieniać ich wygląd podczas gry. Raz unikasz czerwonej kulki, a raz wylatuje Ci coś w zupełnie innym kolorze, strasznie to dezorientuje. Niby nic wielkiego, ale podczas gry jest mnóstwo rzeczy na których trzeba się skupiać jednocześnie, a to zdecydowanie nie pomaga.

Btw. taka ciekawostka. Są skórki, których proplayerzy nie mogą używać podczas gier w lcs, bo są właśnie rozpraszające, albo zbytnio odbiegają wyglądem od orginału.

giphy.gif

Opublikowano

Wszyscy narzekaja na tego skina, ja nie mam z nim problemow, widze normalnie animacje (gram na very high, moze to cos pomaga) i nie widze duzej roznicy w wygladzie jej spelli pomiedzy skinami, ludzie przesadzaja imo :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zasięg skilla E jest dobrze widoczny, przyczepiłbym się raczej do widoczności animacji Q jak i różnicy pomiędzy skillem W/Q - nigdy nie wiem czy rzuca Q czy shielda...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zasięg skilla E jest dobrze widoczny, przyczepiłbym się raczej do widoczności animacji Q jak i różnicy pomiędzy skillem W/Q - nigdy nie wiem czy rzuca Q czy shielda...

Chodzi mi przy rzucie, jak leci to nie dokładnie widać ten zasięg.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja z natury jestem kretem także ciężko mi się wypowiadać  o efektach wizualnych aczkolwiek jestem k***a przekonany, że ten patologiczny skin będzie banned na każdym turnieju 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...