Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zachorować?

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musze zachorować na Poniedziałek i resztę tygodnia xD Po prostu muszę.

Teraz pytanie co zrobić? Słyszałem że działa zjedzenie zmienniaka albo wystawienie umytej głowy przez okno xD

Chodzi o to że muszę zachorować tak aby iść do lekarza i najlepiej dostać zwolnienie... na np jakieś zapalenie pluć czy coś...

Mam jakieś 3 dni na zachorowanie i nwm co zrobić.

Opublikowano

Kurde, ziemniaki jem 24 lata i jeszcze nie chorowalem po nich.

Umyj leb i wystaw za okno. Wypij kilka litrow wodki, dostaniesz zatrucia alkoholowego i jesli przezyjesz, to dostaniesz zwolnienie na dluzszy okres.

Zjedz nieswiezego sledza, moze cie jakies zatrucie pokarmowe zlapie.

Opublikowano

Aż tak trudne są te kartkówki z pszyry?

Weź sobie jakieś tabletki na przeczyszczenie, ewentualnie zrób sobie jakąś ciekawą mieszankę jedzenia po której będziesz rzygał. Dodatkowo ta mokra głowa za oknem może coś pomóc.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ile Ty masz lat? Bo to takie trochę nielogiczne. W szkole średniej to już raczej nie ma sytuacji nie chce mi się iść do szkoły, więc muszę udawać chorobę/wymuszać chorobę. W liceum/technikum już działa po prostu zasada nie chce, to nie idę i mam wyjebane, muszę brać odpowiedzialność za to co robię. Przynajmniej w większości normalnych sytuacji. Z drugiej strony jak jesteś w gimbazie to jaki może być powód zachorowania? Kartkówka z pszyrki?  :v

Wytłumacz mi powód, dla którego chcesz takie coś robić, to Ci dam z*******y sposób, ale wytłumacz mi to k***a.  o.O

#antywarn wystaw głowę przez okno, biegaj po ulicy bez majtek, idk.

5465845486.png

Opublikowano

mokra glowa na zimno to glupi pomysl xD mozna sie dorobic czegos gorszego.

proponuje przy mamusi wbiec do kibla 2 palce w ryja i zygac, potem znowu bez mamy w kiblu tulic deske i udawac ze zygasz, u mnie zdawalo egzamin,. tylko zeby mama nie widziala zew paluchy tam pchasz, potem siedz na kiblu,. mow ze piecze dupa xD od sraczki zeby ci dala krem nivea. u lekarza sciema, ze w klasie panuje grypa zoladkowa i tydzien w domu

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Gość Marichcje
Opublikowano

Wystawienie głowy mokrej za okno to najgłupsze, co możesz zrobić. Można się przy tym nabawić zapalenia opon mózgowych, co jest w ciul groźne.

Ja po prostu polecam nie iść. Jeżeli Twoi rodzice nie pozwalają Ci zostać to symuluj, ale nie ma co narażać własnego zdrowia.

Opublikowano

Po 1 to nie mam przekonać mamy tylko lekarza

Po 2 muszę dostać zwolnienie od tego lekarza za np zapalenie pluć czy coś xD

Po 3 nie chodzi o szkołę a praktyki xD Dlatego te zwolnienie do lekarza...

Opublikowano

Zatrucie pokarmowe to najgorzej. Jak lecisz do kibla to nie wiesz czy srac czy rzygac. Wyjdz na miasto wieczorem jak zimno na minusie w cienkiej bluzie, przebiegnij sie, umyj glowe i wytrzyj tak zeby byla lekko wilgotna i spij przy otwartym oknie

Opublikowano

4. Jesteś zje/bany.

Idź do lekarza prywatnie, daj mu 50 zł i powiedz, że chcesz L4 na hmm.. ile chcesz ale raczej dłużej jak miesiąc nie wypisze a nie bawisz się w jakieś gimnazjalne podchody typu ziemniaki i łeb za głowę typie.

Zdziwiłbyś sie ile takich leszczyków robi tak, że idą prywatnie po L4 za 50 zł i miesiąc wolnego mają :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To trzeba było się nie zapisywać do jakiejś spierdolonej zawodówy tylko do licbazy. Miałbyś wyjebane, jak dobrze trafisz i masz łeb na karku, to stosunkowo mało nauki, ja mam jakieś 40% nieobecności i dobrze sobie radzę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

5465845486.png

Opublikowano

W liceum/technikum już działa po prostu zasada nie chce, to nie idę i mam wyjebane, muszę brać odpowiedzialność za to co robię

Zaczynając średnią ma się 16-17 lat, wciąż jest się zależnym od rodziców, i tak dalej. Może rodzice mieli na ciebie wyjebane, ale niektórzy nie mają wyjebane na swoje dzieci, sorry.

Zjedz nieświeże rzeczy, ogórek kiszony + mleko + surowy ziemniak, umyj głowę i wyjdź na dwór bez kurtki. Nagraj to. Jeżeli nie zachorujesz, to wezmą cię do wariatkowa, więc nie będziesz musiał iść.

Opublikowano

Idziesz do lekarza mówisz, że masz problemy żołądkowe rozwolnienie itp. ogólnie c*****a sprawa. Mówisz, że masz praktyki a w takim stanie to tak średnio dasz radę i czy nie możesz dostać zwolnienia na 3 dni czy coś i dziękuję dowidzenia.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

wez apap noc w dzien.

Ps.nie odpowiadam za zgon tejże osoby.

Opublikowano

4. Jesteś zje/bany.

Idź do lekarza prywatnie, daj mu 50 zł i powiedz, że chcesz L4 na hmm.. ile chcesz ale raczej dłużej jak miesiąc nie wypisze a nie bawisz się w jakieś gimnazjalne podchody typu ziemniaki i łeb za głowę typie.

Zdziwiłbyś sie ile takich leszczyków robi tak, że idą prywatnie po L4 za 50 zł i miesiąc wolnego mają :)

ty jestes bardziej zjebany niz on

ide do lekarza mowie ze jestem chory dostaje zwolninie bez 50 zl np 

jak ide na l4 to moiwie ze napierdalaja mnie plecy, co robisz zawodow? targam ciezkie rzeczy, ludzie bezmozgi.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...