Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LogIt

Bartoszys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem gdy gracz loguje się za pomocą logit to po wpisaniu /login hasło przenosi go do poprzedniej lokalizacji a gdy gracz premium się loguje (tzn wchodzi bez logowania)

to pojawia się na spawnie i tu jest problem gdy np gracz premium lognie na cubie przeciwnika to po zalogowaniu pojawia się na spawnie czyli łatwa ucieczka.

Chodzi mi o to czy da jakoś się ustawić 

Opublikowano

zmień na authme , proste ? - proste . 

Też tak można lecz jak ustawić w authme aby użytkowanik nonpremium przy logowaniu był na spawn

Opublikowano

Witam otóż mam problem gdy gracz loguje się za pomocą logit to po wpisaniu /login hasło przenosi go do poprzedniej lokalizacji a gdy gracz premium się loguje (tzn wchodzi bez logowania)

to pojawia się na spawnie i tu jest problem gdy np gracz premium lognie na cubie przeciwnika to po zalogowaniu pojawia się na spawnie czyli łatwa ucieczka.

Chodzi mi o to czy da jakoś się ustawić 

Pokaz swoj config pluginu od logowania, ja Ci edytuje, wyslij mi nawet na pw. Albo tu, obojetnie. Prawdopodobnie jest tam gdzies event odpowiadajacy za spawnowanie na spawnie, przy punkcie wylogowania itp.

500661481414534336505.png

@336505

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...