Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mniej fps w cs go po dołożeniu ramów.

Dyndolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ja w temacie, Rozszerzyłem pamięć ram z 1,5 g do 3 g. Gdy miałem 1.5 g ram to miałem 120 fps na mapie dust 2 a teraz mam 50-80. I teraz pytanie dlaczego tak jest? Moje podzespoły:

Płyta główna; Gigabyte g31m-s2c

Procesor: Intel pentium Dual-core e5300 2.6 ghz (podkręcony do 3.25 ghz)

ram: 3gb channel-dual, DC mode- Symetric

Karta graficzna: Ati Radeon hd 4850 1g

System: Win 7 sp1 Ultimate Edition

dx11

Opublikowano

może to nowy updejt?

albo wsadziłęs dwie inne kości ?

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Co innego pasowały by updatować byś w końcu wydusił z siebie co za pamięci miałeś i jakie zamontowałeś. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mam 1g Kingston pc2-5300 (333 Mhz) i 2 g goodram pc2 -6400 (400 mhz) i zamiast 2 g to miałem 512 też goodram ale reszty nwm jakie były bo sprzedałem już ;/ Ale inne gry chodzą lepiej niż z 1.5 g ;D

Opublikowano

Wydaje mi się, że to wina ostatniej aktualizacji, trzeba teraz czekać aż VALVE  wypuści łatkę, w której to naprawią..

A jeśli to nie tego przyczyna, to nie sprawdzałeś przypadkiem czy ustawienia wideo się nie zmieniły w CS:GO ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam 1g Kingston pc2-5300 (333 Mhz) i 2 g goodram pc2 -6400 (400 mhz) 

2 inne ramy. 

to nie moze dzialac poprawnie

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...