Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za boosting

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciałbym was ostrzec przed wchodzeniem na swoje konto pod innym IP. Wczoraj wszedłem na konto kumpla bo chciałem zagrać z jednym skinem, wbiłem do flex que i taki oto rezultat

post-684053-1481805329,3055_thumb.jpg

post-684053-1481805341,5434_thumb.jpg

post-684053-1481805348,8114_thumb.jpg

Sorki ze telefonem ale wysyłałem info na szybko kumplowi :v

Ban na 14 dni + zabranie nagrody za sezon.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Najprawdopodobniej twoj kolega udostepnial konta wielu osobom lub byl uczestnikiem swiadomego boostowania, bez zabezpieczen. (tak, dziwnie to brzmi) Szansa na dostanie bana za to, jest niska, bardzo niska, boosting jest powszechny i naprawde ciezko o bana, na moje konta wbijalem z wielu, wielu IP, wielu komputerow i z roznych VPN i nigdy nie spotkalem sie z czyms takim. Powody musialy byc inne niz ty wymieniles.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Właściwie nic nowego. Konto nie może być współdzielone, czy to dla innego komputera, czy do boostingu. Jeżeli system wykryje zalogowanie konta na innym IP to można się spodziewać takiego rezultatu.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Właściwie nic nowego. Konto nie może być współdzielone, czy to dla innego komputera, czy do boostingu. Jeżeli system wykryje zalogowanie konta na innym IP to można się spodziewać takiego rezultatu.

Bez przesady. Riot nie jest w tej kwestii aż tak restrykcyjny. Nie oszukujmy się, większość z nas ma/miała dostęp do konta jakiegoś znajomego i dobrze wiemy, że szansa na dostanie takiego bana jest bardzo mała.

Zgadzam się z @Katatuki i @Dakos bardzo możliwe, że Twój kolega po prostu coś nawywijał, a Twoje konto było powiązane ip z jego, po tej grze.

giphy.gif

Opublikowano

Bez przesady. Riot nie jest w tej kwestii aż tak restrykcyjny. Nie oszukujmy się, większość z nas ma/miała dostęp do konta jakiegoś znajomego i dobrze wiemy, że szansa na dostanie takiego bana jest bardzo mała.

Zgadzam się z @"Katatuki" i @"Dakos" bardzo możliwe, że Twój kolega po prostu coś nawywijał, a Twoje konto było powiązane ip z jego, po tej grze.

Ta gra sie nawet nie zaczęła xD. Nawet championa nie zdążyłem wybrać.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...