Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na bana

TRV14E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jakiś czas przed maturą(okolice marca/kwietnia), miałem ochotę na powrót do Lol'a, ale nie miałem konta, nie chciało mi się lvl'ować więc używałem volibota, gdy już wbił 30 lvl, grałem bez żadnych programów, pytanie jest następujące:

Czy nadal jest szansa na bana? Minęło już ponad pół roku, pytam, ponieważ chciałem doładować trochę RP, i słabo by było gdybym nagle dostał bana :D Pozdrawiam.

Opublikowano

Czas levelowania konta i osiągnięcia widać w rozgrywkach. Skoro używałeś volibota, który jak sobie przypominam expi tylko na botach no to szansa jest i to duża, jeśli Riot Cię wyłapie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli będziesz sobie spokojnym graczem bez reportów to nie będą sprawdzali tego konta

Problem w tym, że na niższym poziomie ludzie reportują za nic ;p

Opublikowano

Watpie, ze po takim okresie mozesz jeszcze cos wyrwac, jesli nic nie uzywales w ostatnim czasie to nie powinienes sie martwic.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nigdy nie wiadomo, bo nikt tu nie wie, jak dokładnie działa w takich sprawach Riot Games, ale raczej możesz już doładowywać (na sumy powyżej dwóch stówek raczej bym poczekał jeszcze drugie tyle :p). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...