Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dostać permbana?

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najszybciej dostac perma w lolu? Co mam zrobić

Wyzywać inne kraje, wychodzic w kolko z gier.. co? Zalezy mi serio xD

Opublikowano

Wejdz do gry i napisz 200 razy Nigger albo inne tego typu rzeczy, rasistowskie zarty i insta perma :makka:

Chyba, ze ma to byc niespodzianka za jakis czas to najlepiej skrypty odpalic na koncie. Lub napisac do supportu ze sprzedajesz czy cos.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Exploit + cheaty + evade, piszesz, że cheatujesz i pokazujesz to, wyzywasz przez całą grę wszystkich na czacie.

Swoją drogą, po co perma chcesz dostać? Nie lepiej po prostu przestać grać?

Opublikowano

Exploit + cheaty + evade, piszesz, że cheatujesz i pokazujesz to, wyzywasz przez całą grę wszystkich na czacie.

Przecież to oczywiste, gimbusiarskie żarciki i zabawy. Dostał passy do konta kumpla z brązu 4 i chce go zbanować.

Wystaw konto na allegro, nie zakrywaj nicku na załączonych zdjęciach. Następnie zgłoś to do supportu wysyłając im link do aukcji - automatyczny perm zawita na koncie.

@Benio21

Nikt z tym nie ma problemu, ale dla Ciebie zrobię wszystko.

maybenow.png

Opublikowano

Przecież to oczywiste, gimbusiarskie żarciki i zabawy. Dostał passy do konta kumpla z brązu 4 i chce go zbanować.

Wystaw konto na allegro, nie zakrywaj nicku na załączonych zdjęciach. Następnie zgłoś to do supportu wysyłając im link do aukcji - automatyczny perm zawita na koncie.

Zmień tą czcionkę synu, bo ciężko cokolwiek przeczytać. Zrób to dla jednego, proszącego członka tego forum. Z góry dzięki! :)
Opublikowano

Powiem ci jak kiedyś ja to zrobiłem, znalałem exploit kinga  i boostowałem 1 swoje konto xD i ban insta na drugi dzień 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

napisz gg easy.

Banik gwarantowany tego samego dnia.

Potwierdzone

Opublikowano

napisz gg easy.

Banik gwarantowany tego samego dnia.

Potwierdzone

Piszę dosyć często nawet po ciężkim gdzie trzeba było tryhardować z 1h :D Nie dostałem a widok rage po meczu mnie satysfakcjonuje.

@topic

Życz wszystkim raka w meczu, proś o to aby stworzyli obozy koncentracyjne dla żydów,lub że miejsce czarnych jest w kamieniołomach xD Na 100% obojętnie to nie przejdzie :D Ewentualnie napisz kilka ticketów do supportu i powiedz im co myślisz o tej bandzie zjebów wprost :D

Opublikowano

haxy+ pisz stupid animals , hitlerze i rasistowskie rzeczy , kernij potem grre  i gdy maja enemy juz tylko inhibitory sprzedaj eq  full pod spida i feedujesz

Opublikowano

haxy+ pisz stupid animals , hitlerze i rasistowskie rzeczy , kernij potem grre  i gdy maja enemy juz tylko inhibitory sprzedaj eq  full pod spida i feedujesz

nie ma to za bana, za rasizm jest ale nie insta. za troll buildy też nigdy nie ma bana (próbowałem xD)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

haxy+ pisz stupid animals , hitlerze i rasistowskie rzeczy , kernij potem grre i gdy maja enemy juz tylko inhibitory sprzedaj eq full pod spida i feedujesz

nie ma to za bana, za rasizm jest ale nie insta. za troll buildy też nigdy nie ma bana (próbowałem xD)

Co do troll rzeczy banują za singeda support i tryndamere 0 dmg for champions,splitpush za wszelka cene

Opublikowano

@Benio21

Nikt z tym nie ma problemu, ale dla Ciebie zrobię wszystko.

powiedz mi co kiedy zrobie skriny konta podczas strimu ktoregos gracza z twitcha i potem stworze aukcje z tymi skrinami i napisze do supportu? ban? xD

to tak nie działa

Opublikowano

Weź się człowieku sam zbanuj. Zła jadowita gimbowska żmijo, piszę tak do ciebie autorze tematu, bo taki jesteś. - Co zaś do was którzy tak nauczacie innych jak zachowywać się niestosownie, to przyznaję, większego zbiorowiska chorych psychicznie na tym forum nie spotkałem. - Poproście lorda makina, to wam zrobi dział p.t: "Raj dla Obłąkanych" - I ja was wcale nie obrażam.. Mówię o was tylko fakty, które wywnioskowałem z waszej żałosnej wypowiedzi. Wyzwiska? rasistowskie teksty? A może obrażanie Mamy jakiegoś gracza? Przykładowo twoja Mama zmarła tydzień temu, bardzo odczuwasz tę stratę, ale jakiś psychol pisze tobie w grze coś typu: "fck u mother" - boli co? Jeśli uważasz, że to żart, to życzę tobie byś to przeżył. - Swoją drogą, nie spodziewałem się tylu chorych psychicznie ludzi w jednym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...