Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o moim kawałku

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo "ciężkie" dla ucha. Powtarzalność jest fajna, ale musi być ciekawa, co frazę musisz coś dorzucać, tutaj za proste i zbyt monotonne to jest. Generalnie dźwięki przypominają mi lata 90' i Manieczki. :D Kompletnie niedzisiejszy klimat niestety. 

5465845486.png

Opublikowano

Bardzo "ciężkie" dla ucha. Powtarzalność jest fajna, ale musi być ciekawa, co frazę musisz coś dorzucać, tutaj za proste i zbyt monotonne to jest. Generalnie dźwięki przypominają mi lata 90' i Manieczki. :D Kompletnie niedzisiejszy klimat niestety. 

Lata 90' i 00' najlepsze.

Utwór jak dla mnie nawet fajnie się słucha ale brakuje tego czegoś, może gdyby był trochę dłuższy i bardziej się rozkręcił..

PS. jakiego programu używasz? FL studio? :v

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś zaczac kawałek bez tej łupanki tylko niech sobie cos tam cyka :) dluzszy build up. Ten lead moglby byc ciekawszy bo tak jak kolega wczesniej napisal przypomina manieczki. Monotonny wiecej musi sie dziać moim zdaniem. Probój szukaj poradnikow grunt to sie nie poddawać. :)

A co do FL nie zgodze sie robie na tym muzyke juz od paru lat i program jest bardzo dobry i dziecinnie prosty.

machine-head-tribute-2.jpg:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...