Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xD Musze się pochwalić :D Wyciągłem na Serwie Phoenix aż 101 aj 102 goldfarmów w 10minut zarobiłem 10kk :D Trudno było ich wszystkich powłanczać i uzyć kilka do nich programów :)... Programy to były te: VC++ + (skrypty) + SroBot z CARD :)... +Loader + Program do zmniejszania ramów+ PT HACK max (110 ludzi w PT Mojej roboty :X) :) Ja miałem 3 kompy koledzy po 6 kompów laptopy tylko i do mnie z tym wszystkim xD pracowaliśmy 2 dni na to ale się udało lagi były dość średnie nie mocne... xD

Uciągliśmy tylko ich 2 dni nie więcej... ale lvle były masakryczne jeden miał 46 drugi z 43 niewiem już trzeba było iść z 1 lvlem na Oasis Kinga...:D potem w 6h po 30 lvle ... nikt się nie rozdzielał wszyscy w kupce byli czyli 30x20 na rozmiarach hacka. xD... Ale ile sosów dostałem O>O 1 SOMA o.O teraz konstruuje i kreatuje hacka żeby wszystkie itemy dać do konwersacji ,czyli do hacka xD... i kopiacja do gry xD to nie takie łatwe ale warto :)

Z nudów temat napisanyP)

DAWAJ MI ,,-'' !

NO CO DASZ?

CZEMU NIE? NO CZEMU ZWANIACZKU ?? NO CO SIE TAK GAPISZ JAK SMOŁA U BABKI?? NO DAWAJ JUZ ,,-'' SZYBKO!!!

NO TO ZNÓW JA DAWAJ MI ,,-'' NAWAL ILE WLEZIE...

NO I SŁUSZNIE POSTĄPIŁEŚ DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

Czym ty się człowieku chwalisz? Tym ze przez takich debili jak ty są servery zajebane na isro? Gdzie ty się urodziłeś?

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

pt hack z frytkami...

Moje historia:

Musze sie pochwalic :D uciagnolem na serverze alexander 102134348129371237 botow z czego nie mialem lagow bo mam pro elo hajt komputer 8Ghz+z 16 gb ram+++

neta mam 5gb+ zeby nie miec lagow a co dopiero zeby komp wytrzymal 2 dni z tymi silkami to mam ZASILACZ O MOCY 123 48923421394815723t1278361298.

fake nie uwierze bez screena

albo inaczej

pokaz swoj sprzet co masz...

@down

nawet nie mow o czytelnej sygnie...

Opublikowano

Na 9 kompach to nie problem... 10 gf na kompa - to nic. Net do tego wystarczy 6mb.

Wg mnie bardzo prawdopodobne

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Na 9 kompach to nie problem... 10 gf na kompa - to nic. Net do tego wystarczy 6mb.

Zgadzam się z Blakiem co do prawdopodobieństwa, ale to co napisał to 100% fake, bo:

musieli użyć wielu programów (po co jak każdy miał własny komp wystarczy dla każdego po ibocie albo sbocie)

Mieli lagi (Co oni wszystkie kompy do jednego gniazdka podłączyli ?! (ps. u wielu dostawców jest limit)

Pt 130 osób ... nie skompentuję -.- jakby coś takiego było możliwe, to by taxi było na więcej osób, a silkroad by miał 2x więcej GF... a jeszcze wyobrażasz sobie wtedy exping ? 4x bard czyli full buff 3x cleric z czego jeden do offeringa 2x war do lurki 2x warlock (bo 1 za mało) 2 rogali i ile wlezie wizów xD jakby tak było to możnaby expić na mobkach o 12 lvl-i wyższych

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Czy Wy jesteście debilami? To jest prowokacja a odpisujecie na to jak bite w szkole dzieci w swetrach i okularach. Wyjdźcie lepiej na dwór sobie, cieplo jest.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Nom ciepło jest na dwór :P

DAWAJ MI ,,-'' !

NO CO DASZ?

CZEMU NIE? NO CZEMU ZWANIACZKU ?? NO CO SIE TAK GAPISZ JAK SMOŁA U BABKI?? NO DAWAJ JUZ ,,-'' SZYBKO!!!

NO TO ZNÓW JA DAWAJ MI ,,-'' NAWAL ILE WLEZIE...

NO I SŁUSZNIE POSTĄPIŁEŚ DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

512 da z tym radę, nie wiem po jaką cholere Ci to 6. Jak się nie znasz to milcz :rolleyes:

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Admin Cienia
Opublikowano

Wała kręci, już po samych pokemońskiem piśmie i emotach można się dowiedzieć.

Współczuję inteligencji tym osobą w temacie które w to uwierzyły.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...