Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki zestaw będzie w porządku?

zirekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo skromne pytanie, jestem tutaj od niedawna i nęka mnie problem z wyborem komputera. Znalazłem ostatnio dobrą ofertę. Skupiam ogólnie się na tym, żeby wyszukany komputer był dobry do gier, typu Cs:GO, czy żeby metin2 nie ścinał. Podam wam kilka ważnych rzeczy dotyczących go i proszę, pomóżcie mi zdecydować:

Specyfikacja
Procesor Intel G860 2 rdzenie 3GHz
Ram 6GB DDR3
Dysk 500Gb
Karta graficzna Geforce 610 1 GB ddr3 Nowa (Na gwarancji z dowodem zakupu)
Napęd DVD

W razie potrzeby innych informacji, piszcie.

Opublikowano

Ile za ten zestaw? Jak podasz kwotę to stwierdzimy czy to dobra oferta..

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Chcesz gorszą czy dużo gorszą ? Jak wyżej najlepiej jeszcze potem dokupić trochę lepszą grafikę.

Jeśli nie jarasz się jak choinka na święta tak  jak inni użyszkodnicy milionami fps w grze to spokojnie pograsz na 60 fps. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Za tą kwotę można dorwać o wiele lepszy komputer.

Napisz i kilka rzeczy, a coś ci znajdziemy/złożymy.

1. Specyfikacja aktualnego komputera (skorzystaj z instrukcji CPU-Z w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1517020-przeczytaj-zanim-napiszesz-temat/ (na dole)).

2. Podaj zasilacz (model, marka, moc)

3. Czy umiesz sam złożyć komputer z części, lub masz kogoś, kto ci pomoże (na pewno masz takiego znajomego, czy kogoś).

Ja bym ci polecał złożyć samemu komputer za te 600zł.

Możesz mieć i3-2100 (120-130zł), H61 (87zł za OEM (budżetówka), 4GB ramu (60-70zł, można 8GB w sumie też). I tutaj jest pytanie, jaki masz zasilacz, czy masz dysk i obudowę. Jeżeli tak i zasilacz to dobra konstrukcja, a nie bomba, to możesz dołożyć do lepszej grafiki i pograć nawet w najnowsze gry w niskiej jakości, ale jednak pograć :D

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...