-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Jacek112PL
Jacek112PL
Witam,
mam problem, otóż po włączeniu komputera i próbie uruchomienia czegokolwiek (np. przeglądarki, czy Steam) wszystko uruchomia się wielokrotnie. Dla przykładu po włączeniu przeglądarki otwiera się niezliczona ilość kart, tak samo Steam, co chwilę wyświetla komunikat, że już został uruchomiony. Pomaga jedynie wyłączenie programu przez menadżer, potem można normalnie korzystać z komputera. Jako iż nie chciałem się z tym bawić, postanowiłem zrobić formata. Jednak, ku mojemu zaskoczeniu, problem nadal występuje, mimo że zainstalowałem jedynie Steama, 3 gry, antywirusa, CCleanera, Revo unistaller, Skype, TS3 i przeglądarkę Operę (wszystkie programy działały i były obecne przed problemem). Próbowałem również zmienić myszkę, ale problem nadal występuje. Jedyne co mi przychodzi do głowy (wiem, może być to bez sensu) to to, że w dysku, fizycznie coś się stało.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.