Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobię reklamę/zwiastun twojego serwera

dutseek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

oferuję wykonanie reklamy/zwiastunu twojego serwera.

Będzie to reklama na zasadzie lekkiego montażu + informacje o serwerze.

Cennik: 

1. 20 zł reklama serwera bez małego napisu w rogu "by Kysuu"

2. 10 zł reklama serwera z małym napisem.

3. FREE - reklama serwera z małym napisem. (wymagane min 1000 subów na kanale na którym zostanie wrzucona reklama (min 500 wyświetleń pod filmikami)

AKCEPTUJE TYLKO PSC/PAYPAL.

Format zamówienia:

Wybór oferty (1,2,3):

Metoda płatności:

Kanał (jeżeli oferta nr 3): 

Informacje dodatkowe(jakie preferencje, jaki motyw, jaka kolorystyka i jaka muzyka):

IP serwera i inne informacje które mają się pojawić:

Na kiedy ma być film(potrzebuje min tygodnia):

Tutaj przykład reklamy: 

Nie ma gdyż dopiero zaczynam robić reklamy, wcześniej tylko robiłem montaże z pvp, więc w sumie je mogę pokazać:

https://www.youtube.com/watch?v=M7JtyXih_vU Jakość słaba gdyż mam słaby internet i jak wrzucam większe pliki to traci jakość (reklame wrzucam na mediafire do pobrania)

Opublikowano

Ten film wygląda jak byś nagrywał kamerą i trzymał ją w ręce, robiąc wstrząsy.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Słaby montaż, musisz jeszcze nad ty popracować :)

Szukam osób, które chcą stworzyć ze mną serwer, więcej informacji na priv

Opublikowano

Dałem efekt s_shake XDD

Słaby montaż, musisz jeszcze nad ty popracować :)

Mógłbyś powiedzieć co poprawić/zmienić? 

klawy edit, ale za dużo efektów.

Właśnie mało, wpisz sobie na youtubie edit i zobaczysz ile inni efektów dają.

Opublikowano

Inni dają umiarkowaną liczbę, ten filmik to jeden wielki "efekt". Mi się nie podoba i sam bym lepszy zrobił.. I nie wiem po co coś sprzedawać, skoro dopiero zaczynasz. 

Opublikowano

Inni dają umiarkowaną liczbę, ten filmik to jeden wielki "efekt". Mi się nie podoba i sam bym lepszy zrobił.. I nie wiem po co coś sprzedawać, skoro dopiero zaczynasz. 

"EDIT" Zrób lepszy, czytaj ze zrozumieniem napisałem, że zaczynam robić reklamy, samym montażem zajmuję się od 3 lat.

Opublikowano

"EDIT" Zrób lepszy, czytaj ze zrozumieniem napisałem, że zaczynam robić reklamy, samym montażem zajmuję się od 3 lat.

To słabo jak od 3 lat robisz to w czym jesteś nadal ujowy.

@topic słabe, za dużo efektów.

thats.png

Opublikowano

"EDIT" https://www.youtube.com/watch?v=MYZFjYizIHY Tutaj masz dużo efektów, nie wypowiadaj się na temat czegoś czego nie wiesz.

Coś wiem i widzę, że przesadzony jest ten "edit" kotku. Pytasz się ludzi o opinię to się wypowiadam i mówię jak większość pod twoim postem, że słabiutko Ci to wyszło ;)

A z pewnością nie za kasę taki edit. ;) 

Ps. Trochę więcej luzu, przecież mamy święta więc nie napinaj się kocie ;)

thats.png

Opublikowano

"EDIT" https://www.youtube.com/watch?v=MYZFjYizIHY Tutaj masz dużo efektów, nie wypowiadaj się na temat czegoś czego nie wiesz.

Coś wiem i widzę, że przesadzony jest ten "edit" kotku. Pytasz się ludzi o opinię to się wypowiadam i mówię jak większość pod twoim postem, że słabiutko Ci to wyszło ;)

Nie proszę o opinie "kotku", zrób edit który jak uważasz ma idealną ilość efektów ( czyli 3 ). Skoro robie takie słabe edity dlaczego już 5 osób prosiło o wykonanie trailera? 

Opublikowano

Smieszny jestes komentujesz innych tylko po to zeby nabic sobie posty ;)

Opublikowano

Nie proszę o opinie "kotku", zrób edit który jak uważasz ma idealną ilość efektów ( czyli 3 ). Skoro robie takie słabe edity dlaczego już 5 osób prosiło o wykonanie trailera? 

Gdzie ja powiedziałem o 3 efektach?  xD "Mógłbyś powiedzieć co poprawić/zmienić?" - Nie prosisz o opinie? Pfff... To, że jakieś dzieciaki po świętach chcą kupić u Ciebie jakiś "edit" nie robi z Ciebie Sparkles'a ;) 

thats.png

Opublikowano

14. W tym dziale dozwolone są oferty handlowe, jednak nie mogą one uwzględniać konkretnych cen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...