Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] PortAIO vs skrypty z EB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich skryptów używacie? Preferujecie skrypty pisane przez developerów EloBuddy czy może jednak według was PortAIO od Berb'a działa lepiej? Osobiście używałem PortAIO głównie ze względu na Evade'a ale dostałem kilka banów i już Evade'a wcale nie używam, nadal używam PortAIO ale jestem ciekaw również waszego zdania. Jakie są wasze opinie?

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Gralem lee sinem,ezrealem,threshem najwiecej i portaio dziala o wiele lepiej moim zdaniem.Z porta uzywam tylko skryptu do postaci a ze zwyklych skryptow to mastermind,aktywator i moon walk evade na samych drawingach.

Opublikowano

Posiada może ktoś z was hotfixa?

EloBuddy will be enabled for free users in 0 days, 18 hours and 36 minutes jodus.png

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Zdecydowanie portaio, moim zdaniem wszystko dziala w nim lepiej, lepszy orb, lepsze evade... fakt, ze nie jest to takie idealne jak szarp, ale dziala swietnie ^^ gram caly czas full odpalony, pisza mi czesto, ze jade na skryptach i nie mam bana xD

wogle co do banow zauwazylem, ze wystarczy nic nie pisac o skryptach, jak ktos wam mowi np vayne nice scripts to nic nie odpisujcie, nie wdawajcie sie w zadna rozmowe, niech gadaja ze maja screeny filmy inne cuda, wyjebane na to po prostu grajcie, ignorujcie wszystkie takie zaczepki, a po grze dajcie reporta tym co pisali takie cuda i jeszcze jest szansa, ze to oni dostana bana za rozmowy o tym, paru typkow tak zalatwilem xD nie piszcie tez nic o skryptach na priv, bo z tego co wiem te rozmowy sa zapisywane na chyba 7 dni i rito ma w to wglad, wiec nie polecam, chcecie gadac o czitach z kims to albo jakis ts albo inny czat np steam i nie powinniscie miec wiecej banow tak jak ja :D

czasami mam tylko maly problem z portaio, a mianowicie orbwalker czasami sie zacina, wciskam V i postac nie podaza za myszka, ale nadal zabija miniony z low hp, zazwyczaj trwa to kilka sekund i potem jest juz normalnie, z max 2 razy przez ponad 50 gier ten bug nie chcial ustapic, ale pomoglo przeladowanie skryptow ;d

reasumujac na ta chwile   portaio > skrypty z eb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do tego zawieszania sie orbwalkera to u mnie pomaga puszczenie v i zaatakowanie byle czego raz i dziala znow.Tez mialem taka zawieche ze 2-3 razy.

Opublikowano

Zdecydowanie PortAIO.. chociażby orbwalking ma o wiele lepszy. Na zwykłym EB gubi csy jak skurwysyn i na "V" pod turretem nie potrafi dobrze pushować last hitując, a tylko gubi a na PortAIO pięknie odwala robotę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...