Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostałem VAC Bana za nic. Co mam teraz zrobić?

Snajper bez cel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze mi pomuc . Wczoraj dostałem vaca na steamie w grze cs go . Tylko za co jak nie używałem nic a komputer był wyłączony w godzinie gdy go dostałem . Więc proszę o pomoc z tym problemem i jak moge go rozwiązać.

Opublikowano

Przepraszam ale ja grałem sobie jak gdyby nigd nic a po 2 dniach nieobecności na steamie miałem vaca i dostałem go wtedy gdzy nic przy steamie nie robiłem i podejrzewam, że to może być włam na moje konto

Nie można dostać vac'a za nic.

Przepraszam ale ja grałem sobie jak gdyby nigd nic a po 2 dniach nieobecności na steamie miałem vaca i dostałem go wtedy gdzy nic przy steamie nie robiłem i podejrzewam, że to może być włam na moje konto

Opublikowano

^ np. miałeś włączony program AntyWirusowy albo do czyszczenia np. CCleaner

V, było to dopełnienie co kolega wyżej napisał.

Opublikowano

nie wiem po co przyszedles na forum i dodatkowo piszesz ze nic nie robiles

chcesz siep rzez to poczuc lepiej? nichuja

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Nie można mieć VAC'a za nic, albo cheatowałeś albo dałeś komuś passy do konta, komuś kto prawdopodobnie cię nie lubi.

Opublikowano

Można sie odwołać od vaca ale trzeba mieć znajomosci :)

no właśnie k***a, mój wujek to GM w csie i dał mi unbana jak cheatowałem, prawda?
Opublikowano

Zabij sie :) 
Mając znajomość zrobisz coś co dla zwykłego uzytkownika jest niemożliwe/będzie czekał miesiącami xD

Stark dostał bana na faceicie bo ktos sie wjebał na jego konto steam.
Napisał do kogoś z valve, wyjasnił sytuacje i odbanowali go na faceicie - nie wiem co dokładnie zrobił

Myslisz ze zwykłemu januszowi by pomogli?xD

Opublikowano

@eSay 

ze co

>wjebal sie na jego KONTO STEAM

>dostal bana na FACEICIE

>napisal do kogos z VALVE

????????????????????

Opublikowano

https://scr.hu/YnjvGr
Myślisz, żę jeżeliby faktycznie sie odpalał to grałby teraz w FPLU?xD
Rozmawiałem ze starkiem i mniej więcej tak to wyglądalo - ktos sie wjebał na jego konto steam > dostał bana na faceicie > pracownik valve mu pomógł :] 

Opublikowano

@eSay jakby dostal bana na faceicie to by rozmawial z adminem na faceicie, a nie pracownikiem valve xDD co ty pierdolisz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...