Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainowanie Yi

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mainuje mastera odponad 2 lat i calkiem fajnie mi sie nim gra, lecz gdy pickuje go na elo diamond+ ludzie narzekaja ze useless oraz ze nie wyjde nim wyzej niż z diamentu.

I teraz mam do was pytanie czy warto nadal go mainowac?

Czy wyjde nim wyzej niz do diamentu?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kiedys widzialem OTP masterow na high elo, aktualnie - nie. Nawet Cowsep nie moze teraz wyjsc poza diament, a raczej osiagnac jego lvl na tej postaci nawet Nortbert "Dis" Gierczak miałby problem. Szczerze odradzam tą postac, no chyba, ze do smurfowania

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Graj dalej, aż ci się znudzi ta postać. Spróbuj nią pograć na innych liniach, np. top, mid

@lewus123 niech się pan proszę nie odzywa, bo jest pan tylko produktem śmiesznej mentalności społeczności lola, którzy jedyne co chcą robić to podążać za metą i być jak "pro gracze". Ludzie wbijają 800 LP w Challengerze Tryndamere Top/mid, twitchem jungle/top i wieloma innymi "śmiesznymi i dziwnymi pickami", a ciebie mid yi dziwi? Już nawet nie mówiąc o tym, że nie wspomniałeś nic o topie

Opublikowano

Graj dalej, aż ci się znudzi ta postać. Spróbuj nią pograć na innych liniach, np. top, mid

Mid masterem facepalm...

Nie ma sensu. Polecam Kha Zix'a lub Eve.

@ Jak jest sens grać masterem mida? Skoro to działa na max silverze??? Każdy gracz mida w goldzie powinien ogarnąć, ze YI na midzie ssie pałe. Top to co innego niż mid. A wręcz przeciwnie, nie wyzywam nikogo i reportuje ile mogę za obrazy czy brak kultury w grze ;).

Twtich jungle to dobry pick i nie porównuj adc z masterem o_o.

Tryndamere też dobry pick na mida. AP działa? działa. Ale master mid XDDDDDDDD

Opublikowano

Moim zdaniem yi nie jest wcale taki zły, ale to raczej sytuacyjny pick. Nie wydaje mi się, żeby granie nim otp było na ten moment dobrym pomysłem.

giphy.gif

Opublikowano

@lewus123 niech się pan proszę nie odzywa, bo jest pan tylko produktem śmiesznej mentalności społeczności lola, którzy jedyne co chcą robić to podążać za metą i być jak "pro gracze". Ludzie wbijają 800 LP w Challengerze Tryndamere Top/mid, twitchem jungle/top i wieloma innymi "śmiesznymi i dziwnymi pickami", a ciebie mid yi dziwi? Już nawet nie mówiąc o tym, że nie wspomniałeś nic o topie

Zniszczyłeś typa.  ^^ 

Yi sam w sobie nie jest złą postacią, jednakże nie zawsze warto go pickować. Po 2 latach gry Masterem, sam najlepiej powinieneś wiedzieć, kiedy warto go wybierać.

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...