Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent dla wujka

PigmejQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyszło tak, że mieszkam na czas studiów u rodziny i wypadałoby kupić im coś na święta. Dla cioci nie miałem problemu z prezentem, ale z wujkiem to co innego. Kompletnie nie mam pomysłu co kupić. Myślałem o jakiejś kamerce samochodowej, ale cena to ok. 150zł a planowałem wydać max 100zł. 

Pewnie będziecie chcieli opis wujka, to jest zwyczajny, taki śmieszek, lubi kabarety i właściwie więcej nie mam co o nim mówić, bo więcej nie wiem. Jeśli ma to znaczenie to pali elektryka, ale nie znam się na tym więc wolę nie iść w tą stronę.

Jakieś pomysły na uniwersalny prezent? Byle nie perfumy itd.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Gość Marichcje
Opublikowano

A lubi pracować? Mieszka na wsi? Może jakieś narzędzia? 

Gość Marichcje
Opublikowano

Może jakiegoś mini drona? 

Ja na urodziny dla wujka takiego średniego kupiłam i do tej pory go jara, z resztą faceci chyba lubią takie rzeczy :D

Opublikowano

powiedz jeszcze ile lat ma wujek :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

powiedz jeszcze ile lat ma wujek :)

na h*j spamisz co minutę, czytaj uważnie " wujek ma około 50lat "

nie wiem gdzie ty to wycztałeś,

wracaj do swojego temtu o fotelu i z niego lepiej nie wychodź trollu.

a nie mam zmaiaru czytać całego tematu, zwzg na takich ludzi jak ty, takie informacje latiwiej by było zamieścić w 1 poście nie?

dla wujka 5 dyszek

mój stary ma ponad 5 dyszek i ostatnio kupiłem mu zestaw adwenntowy z dwudziestoma szklanakami i 20 różnymi rodzajami piwa. Codzinnnie może wypić jedno, coś jak kalendarz adwentowy dla dziecka z czekoladkami xD

a c**j się pisze przez CH jełopie

bardzo mu przypadło do gustu xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...