Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Come back do lola

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

grałem w lola sporo czasu, ostatnio nie miałem przez ok. rok czasu na lola, ponieważ grałem w cs go. Jako iż cs go mi się już znudził kompletnie, chce mi się wracać do lola.

I to jest pytanie, do main konta nie mam hasla już, a z kolegą wymieniłem się smurfem na 30 lvl unranked. Lepiej pograć ileś (ile) normali czy brac się za rankedy? Dodam, że mam leaverbustera na 20 min.

Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam!

Opublikowano

Zbij kolejkę najpierw na normalach, zagraj kilkadziesiąt normali aby wczuć się w aktualny poziom gry, jungli jak i samej mety. Zmieniło się dużo, a nawet sporo. Jungla przeszła rekonstrukcję, asasyni drastyczne zmiany (niektórzy na plus, inni niekoniecznie - moim zdaniem), adc ciężko grać na aktualnych assasynów. Weszła do gry nowa postać, itemki, etc. Pograj, ogarnij, dopiero potem rankedy. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie wiem na jakim poziomie byłeś ale polecam tak z ostatnie 3 patche minimum przeczytać coby nie być zaskoczony. No i oczywiście na początek normale były by najlepszą opcją żebyś się "odrdzewił".

Opublikowano

Nie powinienes leciec straight na rankedy, chyba, ze chcesz trollowac gierki typom i wyladowac w brazie. Na twoim miejscu bym sie skupil na normalach, a jak juz ogarniesz dostatecznie to nawet flexq 3v3/5v5 i dopiero potem zajac sie soloq. Czytaj nowosci z gry bo przez ostatni rok sie zmienilo wiecej niz sobie wyobrazasz, do tej gry weszlo o wiele wiecej rzeczy jak w kazdej innej grze przez taki czas.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...