Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] CreativeMetin2 - Nowe Zbroje (+80lv)

FriQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co niektóre zbroje zgadza się były udostępniane na różnych forach i tego nie ukrywam, lecz duża część była zbugowana i nie wstawiana na prywatne serwery, na tym serwerze odbugowałem i dodałem je.
Na pewno nie znajdziesz wszystkich zbroi bo niektóre są kompletnie nowe.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

co niektóre zbroje zgadza się były udostępniane na różnych forach i tego nie ukrywam, lecz duża część była zbugowana i nie wstawiana na prywatne serwery, na tym serwerze odbugowałem i dodałem je.

Na pewno nie znajdziesz wszystkich zbroi bo niektóre są kompletnie nowe.

2 razy obejrzałem, i tak widziałem je wszystkie czy to na polskich czy zagranicznych serwerach więc dalej utwierdzam sie w przekonaniu, że nie są to żadne "nowe" zbroje tylko te z 2k12-2k13 i może jakieś z bliższej daty

Opublikowano

słowa vs słowa... macie tu ss z kilku projektów 3d zbroi które były odbugowywane lub na nowo robione.
Kieruję to specjalnie dla osób zajmujących się tworzeniem ( nie chodzi tylko o ten temat ) bo o dziwo oni bardzo lubią krytykować, nikt inny nie krytykuje.
ss:

... mam takie pytanie do was, jako do osób zamieszanych w tworzenie serwerów. Dlaczego nie krytykujecie prawie każdego innego serwera ? W końcu na większości z nich wszystkie zbroje się powtarzają z innych. Tu chociaż został poświęcony czas na naprawę ich, a Ci którzy zajmują się grafiką 3d wiedzą ile czasu pochłania.

PS: Wcale nie chodzi mi o gusta, jeżeli komuś się po prostu nie podoba to szanuję.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Nie mam pojęcia co było na invorii. Wiem tyle że ta zbroja miała bugi i trzeba było ją naprawić.

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

Nie nazywaj armorów "nowymi" skoro są udostępnione od kilku lat.

serio mam się powtarzać?

cm2_sygnatura.jpg

Opublikowano

serio mam się powtarzać?

Zmiana kilku aspektów zbroi (jak np. bugi) nie zmienia zbroi na nową, to nadal ten sam model, który jest taki sam jak oryginał.  ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

serio mam się powtarzać?

Zmiana kilku aspektów zbroi (jak np. bugi) nie zmienia zbroi na nową, to nadal ten sam model, który jest taki sam jak oryginał.  ;)

Z tym czy nadal tak wygląda jak przez odbugowaniem to nie zgadzam się, w końcu to były błędy graficzne.

Skoro zbroje nie były używane na serwerach przez bugi i zostały poprawione to nadal stare skoro pierwszy raz zostały dodane na serwerze  mt2 ? 

cm2_sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...