Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Borygard

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Męczące jest już Twoje zachowanie, stronniczość w dziale, wywoływanie konfliktów. Sam fakt, że kilkukrotnie przyznałeś się w mojej obecności do atakowania serwerów pozwala mi Cię wykluczyć ze społeczności forum. Miałeś kilka szans by zacząć coś sobą reprezentować z racji posiadanego Technika Działu TeamSpeak - kolejnej nie będzie.

Nadano w profilu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Usunąłem konto z racji, że nie mam chęci z Tobą dyskutować na temat tego bana.

Lecz po pewnym czasie doszedłem do wniosku iż chciałbym UB - bo chyba nie zrozumiałeś sarkazmu/ironii :)

Nie nie chcę przywrócenia konta, chciałbym tylko UB - konto wykreuje od nowa.

Od samego początku gdy wszedłem i rozmawialiśmy to raczej można byłoby wywnioskować ,że mówię ironicznie przyznając się do tych ataków i do jakiejś osoby którą mnie nazywałeś.

Moment gdy mnie zbanowałeś mogę wywnioskować iż uraził Twoją osobę idiotyzm który wstawiłem na Twoją osobę i @Lady Angie gdzie nadałeś jej plakietkę z powodem 'bo mogę'.

Powodem mojego odwołania od bana jest iż nie przyznaję się do ataków na serwery (ująłeś ,że przyznałem się parę razy - gdzie rozmawialiśmy tylko raz na mpc ts3 (?)) i dalszą chęcią pomocy w dziale, już nawet nie chcę 'awansować' na technika działu (mój skromny pomysł na stworzenie) bo według tego bana na niego nie zasługuję, mimo ,że był moment gdzie w całym dziale tylko moja osoba się udzielała. Napisałeś też 'stronniczość w dziale' gdzie raczej nie było miejsca na taką sytuację, popieram głos jednego albo drugiego - niezależnie czy jest to dobry sposób czy też nie, bo już każdy może sądzić o tym coś innego. Również chciałbym się odnieść do 'wywoływanie konfliktów', tak możliwe, że moja osoba budziła wiele kontrowersji i moje posty mogły zaczynać kłótnię - ale ja nigdy nie zaczynam jeśli nie ma powodu do prowadzenia konwersacji, posty które były sprzeczne z regulaminami to raportowałem a to ,że pewne osoby które są bardziej wmieszane w 'ataki' bądź nie potrafią normalnie pisać i się popisują na forum to nie moja wina :)

O jakie szansy Ci chodziło ,że miałem abym miał reprezentować coś ze Sobą? Bo nie przypominam sobie aby żaden global moderator mnie nie upominął ,że coś źle robię prócz @Valze który zablokował mi 2x statusy za to, że go oznaczałem i troszkę pisałem o nim i jego banach w ostatnim czasie. Tak samo jak pisałem odwołanie do @kwiatmixa to pisał, że coś odwalam ale nic nie wspomniał, że moje zachowanie jest naganne. Na tym forum są osoby gorsze ode mnie które robią jeszcze brzydsze rzeczy i nadal są na forum a Ty @Calme wykonujesz banicję w moją stronę. (?)

Jeśli męczy Cie moje zachowanie to nikt Cie nie zmusza do tego abyś czytał moje posty, tematy czy też statusy. Jeśli łamałem jakieś zasady na forum to mogłeś mnie warnować a nie od razu dać bana za wstawienie idiotyzmu.

Chętnie poprowadzę konwersację dalej i odpowiem na wszystkie pytania.

To co napisałem chyba powinno starczyć aby moja osoba wróciła na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...